YSB DAY 3 + MALMÖ

Indlæg lavet i samarbejde med Ystad Salsjöbad

Hello there

I dag var det desværre udtjekningsdagen for vores ophold på Ystad Salsjöbad. Vi nød selvfølgelig den overdådige morgenmad for sidste gang, og spiste lige en pandekage ekstra hver. Det var så skønt. Vi sad længe over morgenmaden, og nød den smukke udsigt ud over vandet, mens vi drak en dejlig kop te. Havet er så fredfyldt, og for mig virker det helt befriende, og får tiden til at stå stille. Nogle der har det på samme måde?

Efter vi fik tjekket ud, kørte vi til Malmö for at hygge os der. Vi var der kun i 2 timer, for at være hjemme i ordentlig tid. Jeg var egentlig lidt skuffet over Malmö.. Enten var vi havnet det forkerte sted, eller også er Malmö's strøg bare rigtig småt.. Øv, havde regnet med et kæmpe strøg, og hvis jeg var ekstra heldig, ville der også være en Gucci butik, som jeg lige kunne snuse lidt i..

Lige nu ligger jeg i min egen seng, hvilket også er så skønt, og tænker over alle de skønne minder jeg har samlet sammen med Winnie. Det har været sådan en hyggelig tur, og rart med lidt alene tid med Winnie, det har jeg savnet lidt, efter vi begge to har gang i så mange ting for tiden.

Nu vil jeg sætte mig til at se ugens afsnit af ''Boligkøb i blinde'', det elsker jeg virkelig!

Må i have en dejlig aften

Kisses M

Skjorte, Rails her / Bukser, Gina Tricot (udsolgt online) / Jakke, Zara Kids her / Sko, Isabel Marant / Hat, H&M / Taske, Gucci

Synes godt om

Kommentarer

Hannah Aagaard
,
Hej. Hvor er den guld halskæde med den lille måne fra? Den er så fin!
Mettehogh
Mettehogh,
Den er fra Maanesten 😊
nouw.com/mettehogh

Instagram @mettehogh