YSB DAY 2

Indlæg lavet i samarbejde med Ystad Saltsjöbad

Hello there

Endnu en dag er veloverstået her på Ystad Salsjöbad. Endnu en dag fyldt med afslapning, og ingen stress og jag. Vi har lavet absolut INGENTING! Det har været virkelig tiltrængt. Jeg har ikke decideret følt, at jeg har haft brug for et break, men når jeg er midt i det, kan jeg mærke, at min krop har virkelig godt af det. Man burde forkæle sin krop noget mere, eller rettere sagt, jeg burde forkæle min krop noget mere. Det er bare noget man glemmer i hverdagen.

I dag vågnede vi kl. 07.15 af BRÆNDALARMEN (!!). Der har fuldstændig panik på vores værelse. Hele hotellet skulle samles udenfor. Heldigvis var der ikke ild i noget. Pyha. Men så var vi da oppe, haha.

Vi fik gjort os klar, og gik ned og spiste morgenmad. Det var for lækkert! Det vildeste morgenmadsbord jeg i mit liv har set! Der var alt. Pandekager, vafler, croissanter, nutella, masser forskelligt lækkert brød, frugt, ost, pålæg. Jeg kunne blive ved. Det skal virkelig opleves!

Resten af dagen blev brugt i spaen, men ikke mindst i den lækre sengestue, med udsigt udover havet, med podcast i ørene, og ingen tanker igang. Fantastisk ! Vi formåede begge to at falde i søvn flere gange.

Her til aften, var vi virkelig trætte, og magtede ikke til byen for at finde mad, så vi besluttede os for, at vi ville købe pizzaer, og tage med på værelset, og se en film mens vi spiste. Virkelig en god beslutning, haha. Jeg kan ikke huske hvornår jeg sidst har spist pizza. Så jeg NØD det! Selvom jeg plejer at få dårlig samvittighed over usunde ting. Men her føles det okay, fordi vi er her for at SLAPPE AF. Efter maden og filmen, gav vi hinanden en ordentlig omgang massage. Nu ligger i vi helt døsige i sengen, og overvejer at hente den chokolade der ligger i minibaren..

I morgen skal vi tjekke ud, og hjem. Men inden vi tager hjem, tager vi et smut forbi Malmö for at opleve den by. Jeg har hørt det skulle være en utrolig hyggelig by, med et super smukt strøg. Så det er planen.

Nu vil jeg hente chokoladen, og nyde det sidste af opholdet med Winnie.

Må i have en dejlig tirsdag aften.

Kisses M

Synes godt om

Kommentarer

Instagram @mettehogh