WEEK PLANS #4

Hello there

Endnu en ny uge er gået igang. Denne uge bliver for mig rigtig presset, men samtidig virkelig god! Jeg glæder mig i hvert fald til næsten alle dage i denne uge. Jeg tænker at fortætte med at give jer et indblik i, hvad der sker i løbet af min uge. Derfor vil jeg forsøge at lave en Week plans hver uge. Lad os komme igang

MANDAG
Lige nu sidder jeg på færgen, på vej til København. Jeg skal til et morgenmadsevent med Orgians, og senere til et møde med Day Birger ET Mikkelsen. Det bliver en super spænende dag, som jeg glæder mig meget til. Jeg er godt nok lidt træt lige nu.. Jeg skulle tage bussen kl. 05.20 i morges, for at kunne nå at komme til eventet.

TIRSDAG
Tirsdag bliver en helt almindelig arbejdsdag i butikken. Jeg nyder simpelthen så meget, at jeg har to arbejder, så jeg kommer til at opleve noget forskelligt hele tiden.

ONSDAG
Onsdag er min ugentlige fridag, så der skal jeg lave en masse lækkert materiale. Jeg har så mange gode ideer for tiden, så de skal bare udføres nu. Jeg skal også til et møde i Aalborg, og videre til træning med min træner. Husk i altid er velkommen til at skrive til mig, hvis i har nogle ønsker til indlæg!

TORSDAG
Torsdag skal jeg til København igen. Elsker simpelthen København, så det passer mig helt fint, med to gange på en uge. Selvfølgelig ville det være så skønt, hvis jeg kunne blive der fra i dag til torsdag, men det er desværre ikke muligt, når jeg også har det andet arbejde. Torsdag er der pressedage ved nogle PR bureauer, hvor jeg skal se nogle fine nye tøjkollektioner, og derudover skal jeg besøge nogle andre PR bureauer, og på besøg hos nogle virksomheder. Det er en dag der er fyldt helt ud! Men jeg glæder mig til alt hvad dagen byder på! Jeg tror jeg skal blive bedre til, at tage til København 1-2 gange om måneden, for at få besøgt alle dem jeg skal, så jeg ikke skal gøre det hele på en dag, hehe.

FREDAG
Fredag skal jeg igen arbejde i butikken, og om aftenen skal jeg kun slappe af, og se Vild emd dans. Jeg ELSKER det!! Jeg følger trofast med fredag efter fredag, og hepper selvfølgelig på Julia og Frederik. Ser i det også? Og hvem hepper i på?

LØRDAG
Jeg har fri lørdag, så det er SÅ skønt. Jeg skal ses med en veninde, hvilket er så tiltrængt, hende har jeg ikke set i alt for lang tid! Om aftenen skal jeg til en indflytter fest hos to af mine gode venner, sammen med rigtig mange andre venner. Det bliver helt sikkert en rigtig god og vild aften/nat. Jeg glæder mig rigtig meget. Meeeen, har allerede virkelig stor tøjkrise... Girl struggles!

SØNDAG
Søndag er også en arbejdsdag for mig. Jeg plejer at sætte onsdag (lørdag når jeg har fri) og søndag af til bloggen. Men udover det, kan det være jeg samtidig skal pleje tømmermænd. Ellers skal jeg lave noget materiale til ugen efter, og måske ses med en anden veninde.

Jeg håber i nyder disse indlæg, hvor i kan følgelig lidt mere med i hvad jeg laver

Kisses M

Synes godt om

Kommentarer

Mille
,
Århhh, elsker der er en på min alder der også elsker Vild med dans! Det er virkelig ugens højdepunkt og herhjemme disker vi op med en masse lækkerier. Holder selvfølgelig også med skønne Julia og Frederik 😊
Mettehogh
Mettehogh,
Jeg synes det er så hyggeligt ar følge med i. Haha ja, virkelig højdepunktet. Jeg disker også altid op, med en masse snack. Så hyggeligt 😻
nouw.com/mettehogh

Instagram @mettehogh