WHAT A DAY // I FINALLY DID IT!

Mind

Hello there.

Stilhed for stormen! Jeg er ENDELIG blevet student!! Dette betyder at jeg er tilbage på bloggen, og bloggen ikke vil forblive så stille, som den har været de seneste par uger! Dagen jeg har ventet på i 3 år, var i går. Det var så fantastisk. Det har ikke været nogen hemmelighed, at jeg aldrig har været glad for at gå på gymnasiet! Det har aldrig føltes rigtigt for mig, og jeg har flere gange været tæt på at trække stikket, men jeg gjorde det ikke! Selvom der nærmest er en uskrevet regel om, at man ikke må rose sig selv, så vil jeg sige; Jeg er pave stolt af mig selv, og af  at jeg klarede det! Jeg kan ikke beskrive hvor glad, lykkelig og lettet jeg er inden i lige nu.

Dagen i går var helt fantastisk ! Helt ubeskrivelig, og en jeg sent vil glemme.

Jeg delte dagen med min familie, og nærmeste. På skolen var min familie med, samt 3 dejlige veninder, + min svigerinde på facetime, som lige nu er i Mexico.. Efter at min far havde sat huen på mit hoved, satte vi os ned i skolens kantine, for at fejre det med lidt champagne, jordbær og kransekage. Senere tog N og jeg forbi min mormor og morfar for at hilse på dem, da de desværre ikke kunne være med om aftenen. Vi spise aftensmad på Marselisborg havn, med min familie, farmor og farfar, samt min onkel og tante. Jeg kunne ikke havde ønsket mig en bedre dag og aften!

Jeg er så taknemmelig for at have så mange dejlige personer omkring mig, til at fejre mig hele dagen i går. Det var en fantastisk dag.

Stort tillykke til alle jer der enten er blevet, eller bliver student i år!

Hvis i er interesseret i det, vil jeg meget gerne lave nogle seperate indlæg omkring studentertiden f.eks. Mine studentergaver, mit studentergilde, hvad skal jeg næste år osv. Efterlad gerne en kommentar, hvis det er noget i gerne vil læse.

Tusind tak til alle dem der har ønsket mig tillykke, det betyder rigtig meget for mig.

I må have en dejlig tirsdag

Kisses MSynes godt om

Kommentarer

lauraks
lauraks,
Stoooort tillykke! Jeg blev også student i går, og det er skønt!! :')
nouw.com/lauraks
Mettehogh
Mettehogh,
Kæmpe tillykke til dig også!
nouw.com/mettehogh
Aiz
,
Stort tillykke med det! Og ja du må meget gerne lave nogle oplæg om din studentertid.
Mettehogh
Mettehogh,
Tusind tak skal du have! Der kommer flere indlæg løbende. Så stay tuned 😊
nouw.com/mettehogh
Marie
,
Hvor er din kjole fra? 😊
Mettehogh
Mettehogh,
Min kjole er fra Marche, og kan købes hos Samsøe Samsøe 😊
nouw.com/mettehogh
Marie
,
Mange tak for svar 😊 jeg synes ikke, at jeg kan finde mærket på deres hjemmeside?