Fashion & lifestyle

WELCOME TO THE NEW ME

Hello there

Ja man kan vel på en eller anden måde, godt sige, at jeg er blevet en ny mig. I hvert fald er der sket en stor ændring hos mig. Jeg er blevet HELT mørkhåret. Det er noget jeg har overvejet i flere år faktisk, men har aldrig turde gøre det. Jeg tror jeg var bange for at fortryde, og hvad nu hvis det ikke ville være pænt til mig? Hvad skulle jeg så gøre?

Jeg blev for et års tid siden introduceret for Maria Nila produkterne, og har lige siden været rigtig stor fan af deres produkter. Maria Nila har lavet det sejeste produkt. Nemlig en hårkur med farve i. Farven går 100% ud efter 2-3 uger. Hvor fedt er det lige? Jeg fik anskaffet mig 3 forskellige brune farver, så jeg kunne prøve mig lidt frem. Jeg prøvede for 1 månedstid siden den lyse og den mellem, men synes ikke der skete nok.

Her i onsdags var jeg lidt i en hårkrise, og synes der skulle ske noget. Jeg vidste ikke om det var en ny hårfarve jeg manglede, eller måske en ny frisure? Jeg overvejede at klippe mit hår til skulderne, men jeg er bange for at fortryde det. Så jeg tænkte, at jeg ville prøve den mørke hårfarve, for at få lidt forandring. Det er blevet MEGET mørkt. Jeg gik jo fra helt lyst, til helt mørkt. Det kræver lidt tilvænning, men jeg er blevet rigtig glad for det.

Jeg synes det er så smart, at man kan skifte hårfarve som man vil, uden at det er skadeligt, og at det går HELT ud igen. Det er jeg stor fan af. Jeg er sikker på, at det ikke er sidste gang jeg prøver deres hårfaver.

Hvad synes i om det brune hår til mig? Og har i selv prøvet Maria Nilas produkter?

Må i få en dejlig lørdag aften

Kisses M


Synes godt om

Kommentarer

Mettehogh
Mettehogh,
Tusind tak! Jeg er heller ikke vild med tanken om, at farve håret permanent, da jeg stadig er rigtig glad for min egen hårfarve. Derfor er det en super god ide, at bruge Maria Nilas produkter! Men mener den farve jeg brugte før var Cocoa 😊
nouw.com/mettehogh
Rikke
Rikke,
Hej Mette. Kan du huske hvor længe du havde farven siddende i dit hår, for at få den fine mørke farve?
IP: 82.99.3.229

Instagram @mettehogh