WEEKPLANS / NEXT STOP...

Hello there

Endnu en uge er gået, og endnu en uge er nu skudt igang. Som sædvanligt er denne uges weekplanes allerede lidt late ude. Men nu skal i høre hvorfor. Det bliver nemlig heller ikke en helt almindelig weekplans.

Jeg sidder nu i Københavns lufthavn, og venter på at boarde, så jeg kan komme ombord på flyet, og flyve mod et lidt varmere sted end DK. Selvom vejret her i Danmark har været ret så fint, de sidste par dage!

I dag flyver jeg nemlig til Dubai! Juhuu! Dog skal jeg ikke blive i Dubai, men videre til en by tæt på der hedder Sharjah. Jeg har aldrig været der før, men det ser utrolig smukt ud, så jeg glæder mig til at opleve det. Hvis nogle af jer har været der før, må i meget gerne skrive til mig, med ting der er værd at opleve (hvis der bliver tid til det). Jeg skal afsted med en flok andre bloggere, både her fra danmark, med også min søde veninde @Annemwidvey fra Norge, som jeg før har rejst med. Jeg glæder mig helt utrolig meget til, at se hende igen!

Programmet er stramt pakket, men der er nogle rigtige spændende dage i vent. Måske jeg lige skulle fortælle hvor længe vi skal være væk? Det er nemlig en lille kort tur, hvor jeg er hjemme igen på lørdag!

På turen skal vi bo på 3 forskellige 5 stjernede hoteller, ud i ørknen og overnatte, se museumer, opleve en bygtig hvor det regner indvendigt, sejle i kajak, se en kæmpe stor smuk moske, spise på nogle lækre restauranter, og meget mere. Der bliver fart over feltet, men jeg kan ikke vente med at komme afsted!

Jeg er faktisk blevet lidt syg, det er simpelthen så typisk! Så lige nu glæder jeg mig til, at komme ind i flyveren, pakke mig ind i et tæppe, og se film hele vejen til Dubai. Det bliver så dejligt. Jeg har både pakket halspastiller, panodiler, ansigtsmaske, hørebøffer og selvfølgelig min bamse. Så det kan ikke gå helt galt tænker jeg. Er jeg forresten den eneste der stadig tager sin bamse med på alle rejser? Jeg føler virkelig ikke jeg kan sove uden den, haha. Fun fact about me ;))

Så altså som i kan se, kan jeg ikke lave det sædvanlige weekplans, med daglige planer.. Men jeg lover at opdaterer jer så meget som muligt, både her og på Instagram, og så kommer der selvfølgelig også en Vlog ud fra turen på Youtube!

Jeg håber i vil følge med.

Kisses M

  • Travel

Synes godt om

Kommentarer

Itsmypassions
Itsmypassions,
Lyder heller ikke som en dårlig tur <3 Nyd det!
nouw.com/itsmypassions

Instagram @mettehogh