WEEKPLANS #8

Hello there

En helt fantastisk weekend er nu slut, jeg har brugt min på at hygge med en gode veninder, drikke lidt for mange drinks, pleje tømmermænd, og få orden på begge mine værelser. Jeg kan godt være et sort rodehoved, men jeg hader at leve i rod, så jeg plejer at få rydet op inden en ny uge går i gang. Jeg er bare langt mere motiveret, når jeg lever i orden.

Denne uge bliver så god. Det bliver en travl uge, men fyldt med gode mennesker.


MANDAG

Mandag skal bruges på arbejde, og på at svare på en masse spørgsmål, til diverse interviews til skole opover. Jeg skal have planlagt en masse arbejde, da jeg næsten ikke er hjemme denne uge. Senere har jeg en kaffe aftale, men en god ven.

TIRSDAG

Tirsdag skal jeg til et morgen møde, og ellers har en en trænings aftale, og bare arbejde igen. Mine dage er egentlig meget de samme..

ONSDAG-LØRDAG

Onsdag tager jeg til København, for at deltage i CPHFW18. Jeg glæder mig utrolig meget til at snuse lidt til de nye kollektioner, ses med en masse dejlige mennesker, spise lækker mad, og bare hygge. Jeg tager afsted med en veninde, hvor hun tager hjem igen torsdag, hvor jeg vil bo ved Ditte indtil lørdag. Det ender nok også med en bytur en af dagene, sådan plejer det at gå, haha. Det bliver nogle dejlige dage. Jeg glæder mig til at komme lidt ''tilbage'' igen.

Jeg er hjemme igen lørdag ved middagstid, da jeg skal til et flødenollekursus med Winnie senere. Det glæder vi os ret meget til, vi har en svaghed for søde sager, når vi er sammen, så det bliver så lækkert, at få lov at lave sine egne flødeboller. Resten af lørdagen, skal bruges på sofaen med film, og lækre flødeboller, mmm.

SØNDAG

Søndag er min ultimative ''lav ingenting dag'', så den skal bruges på at slappe af med min familie. Som i ved, elsker jeg at stå op og lave lækker morgenmad med min familie! Sådan håber jeg min søndag kommer til at starte igen!
Ellers skal jeg planlægge et kostume til en fastelavsfest jeg er inviteret til. Hit me up, hvis i har nogle gode ideer, jeg er nemlig helt på bar bund..

Jeg håber i får en dejlig uge!

Kisses M

Synes godt om

Kommentarer

RebekkaKreutzmann
RebekkaKreutzmann,


Skønt indlæg! Er vild med, at læse lidt om dig ugeplaner 😍

nouw.com/rebekkakreutzmann