WEEKPLANS #24 | London, Stockholm og besøge af mine forældre

Hello there

Endnu en uge er gået, hvilket betyder at en ny er gået igang. Denne uge bliver rimelig pakket for mit vedkommende, da jeg har to rejser, og får besøg af mine forældre i weekend. Når det er sagt, bliver det en virkelig dejlig, og spændende uge!

MANDAG - ONSDAG:
I dag er jeg taget til London, hvor jeg skal være indtil onsdag. Der er flere årsager til rejsen, men en af grundende er at det er længe siden jeg har været her. London er en fantastisk by, jeg gerne vil opleve lidt mere af, og derfor er jeg nu taget tilbage, alene. Det er første gang i hele mit liv, at jeg rejser HELT alene. Faktisk er det ret grænseoverskridende for mig. Jeg frygter ensomheden utrolig meget, og jeg frygter at få “hjemve”. Jeg har, som i ved, rejst utrolig meget de sidste par år, og ofte fløjet alene, men jeg har aldrig været helt alene på en rejse. Jeg er sikker på at det nok skal blive en god oplevelse, og at jeg nok skal overvinde min “frygt”, men alt uvant er vel altid lidt skræmmende?
Men altså London er en skøn by, fyldt med en sød befolkning og gode butikker, så jeg tænker ikke det kan gå helt galt ;)

Senere i dag har jeg en frokost aftale med en veninde, som jeg før har rejst med i år. Det bliver skønt at få catchet up igen, og se et velkendt ansigt!

TORSDAG:
Torsdag tager jeg til Stockholm med Rituals cosmetics. Dem har jeg før rejst med sidste år, og det har en utrolig gennemført rejse, så jeg glæder mig til at rejse med dem igen. Rituals åbner en pop-up store i Stockholm som vi skal se, og så skal vi ud og spise med de andre på turen. Jeg ved ikke helt hvad der kommer til at ske, men jeg er sikker på det bliver godt. Jeg skal afsted med min søde veninde Julie, som jeg også har rejst med før. Jeg har aldrig været i Stockholm før, men det har længe stået på min bucketlist, så jeg glæder mig helt vildt til at opleve byen. Så meget man nu kan på et døgn.

FREDAG:
Når jeg kommer hjem igen fredag formiddag er mine forældre i København. De bliver hele weekenden, og jeg glæder mig så meget til at vise dem min nye lejlighed, og mit nye hood! Jeg skal nogle arbejdsrelaterede ting om fredagen, hvor mine forældre tager med. De vil rigtig gerne se hvad jeg laver på en arbejdsdag, hvilket jeg sagtens kan forstå, så derfor tager jeg dem med rundt. Der er bla. Pressedag, så de skal opleve hvad det er🙈 Det skal nok blive sjovt.

LØRDAG:
Lørdag skal mine forældre og jeg ses med Martin og Winnie, hvor vi skal spise lidt lækkert brunch, og senere ud og opleve byen. Mine forældre er ikke så tit i København, så de vil rigtig gerne se lidt kulturelt. Vi har overvejet at tage på et museum, men er ikke helt kommet videre i processen endnu. Måske kunstmuseum, eller Louisiana?

SØNDAG:
Søndag har jeg intet planlagt endnu. Mine forældre kører mod Aarhus tidligt om morgenen. Det bliver højst sandsynligt en hjemme-hygge dag med sofa + dyne og film, vasketøj, rengøring og måske endda takeaway. Det skal der også være plads til.

Jeg håber at jeres uge byder på en masse gode ting!

Kisses M

Synes godt om

Kommentarer

Venterpaavinblog,
Sikke dejlige planer - London slår aldrig fejl, har været der en 5-6 gange i mit 29 årige liv, og begejstres hver gang 😃
www.venterpaavin.dk
Mettehogh
Mettehogh,
Det var helt fantastisk!! Det var min 3 gang, men første gang jeg rigtig ''oplever'' byen. Jeg var så vild med det, at jeg tager tilbage igen på mandag, haha! Det er jo en skøn by! Endelig skriv hvis du har nogle anbefalinger til mig <3 God weekend!
nouw.com/mettehogh

Instagram @mettehogh