WEEKPLANS 23 // PRESSEDAG, EVENTS, AARHUS & FØDSELSDAG

Hello there

Hold da op for en uge sidste uge var. Jeg er SÅ træt i dag. Hvergang jeg er ude både fredag og lørdag, bliver jeg mindet om, at jeg simpelthen ikke er egent til det, haha!! Men sikke en dejlig uge det også har været. Det var en uge med ikke alt for mange planer, hvor jeg havde tid til at nyde hver enkelt dag, og sluttede af med en weekend, med meget højt gear. I dag er gearet sat lidt ned, og jeg sidder nu og arbejder på sofaen, mens jeg danner mig et overblik over denne uges planer

MANDAG

I dag vågnede jeg for en gangs skyld ikke før mit vækkeur.. Det har været en uge hvor søvn IKKE er blevet prioriteret, så jeg er en del i underskud. Jeg startede dagen hos et PR bureau, til deres pressedag, og fejring af deres nye showroom. Det var en skøn måde at starte dagen på, med søde mennesker, skønne nye styles, og en kop te her til denne blæsende dag.
Resten af dagen skal stå på computerarbejde fra sofaen. Jeg skal have lavet madplan for ugen, handlet ind, og hentet en pakke. Jeg skal også videre med min næste Youtube video, som forresten tager længere tid at redigerer, end jeg lige havde regnet med!..

TIRSDAG

Tirsdag starter jeg igen dagen med en masse dejlige mennesker. Jeg skal til en relancering med Babyliss. Jeg glæder mig til at se, hvad de har at byde på, og til at se deres spændende nyheder. Senere er det det samme som i dag, hvor jeg skal arbejde hjemmefra. Om aftenen får jeg to veninder over til en form for filmaften. Programmet hedder MAGIC MIKE, og jeg har hørt at jeg skal glæde mig. Det bliver simpelthen så hyggeligt!!

ONSDAG

Der begynder at danne sig et mønster over denne uge. Onsdag morgen starter nemlig også med et event. Denne gang med Dermalogica og Jane Iredale. Det er to brands jeg ikke har den store kendskab til, men som jeg utrolig gerne vil lære mere om. Derefter skal jeg til et møde hos et PR Bureau, og efter det skal jeg videre til et event med ByBiehl. Jeg slutter dagen af med en kaffeaftale med min søde agent, inden turen går hjem i lejligheden igen. De her dage hvor jeg er ude hele dagen, betyder også, at jeg kommer til at arbejde hele aftenen, for at jeg kan nå alle ugens planer, og ikke misser alt for meget arbejdstid ved computeren. Men det er også helt okay!

TORSDAG

Torsdag bliver en hjemme-hygge-arbejdsdag. Jeg skal have klaret nogle praktiske ting herhjemme, have arbejdet, og pakket. Senere på dagen flyver jeg hjem til Aarhus, hvor jeg skal være indtil mandag. Jeg har ikke været hjemme i Aarhus siden i sommerferien, så det bliver helt rart at komme lidt hjem igen. Torsdag aften skal jeg ses med en veninde, jeg ikke har set længe. Det bliver skønt at få catchet lidt op med de gamle Aarhus piger igen.

FREDAG

Fredag er en dag jeg glæder mig meget til! Jeg glæder mig til at vågne op på mit gamle værelse ved mine forældre, og jeg glæder mig til at hygge rundt i huset, og nyde min tid hjemme. Jeg skal selvfølgelig også arbejde, men det bliver ikke det helt store, fordi jeg gerne vil prioriterer min tid med min familie. Jeg skal arbejde om formiddagen, og senere på dagen skal jeg drikke en kaffe med en veninde. Om aftenen skal jeg fejre min veninde @Julievonlyck fødselsdag, hvilket jeg glæder mig meget til! Det er længe siden vi har set hinanden, så jeg glæder mig til at fejre hende, med en masse andre søde piger!

LØRDAG

Lørdag skal jeg om formiddagen hjem til min farmor og farfar, og fejre min fødselsdag, og hygge med dem. Senere skal jeg drikke en kaffe med en veninde, og derefter skal jeg hjem og gøre klar til min fødselsdag for min familie hos mine forældre. Efter jeg har holdt fødselsdag er planen, at jeg skal et smut ind til byen, hvor min svierinde også holder føldselsdag.

SØNDAG

Søndag bliver en rigtig søndag! Jeg har ikke planlagt det store. Jeg vil gerne slappe af med min familie, og nyde den sidste tid hjemme. Jeg tænker at jeg gerne vil ud og gå en lang tur. Min familie bor ude på landet, så der er utrolig meget dejlig natur i området, hvilket jeg elsker !! Jeg har en halv aftale med en ven senere, og ellers har jeg intet planlagt. Det er altid rart bare at slappe af om søndagen, uden at have for mange planer!

Jeg håber i får en dejlig uge, og at den allerede er skudt godt igang!

Kisses M

Synes godt om

Kommentarer

Instagram @mettehogh