WEEKPLANS #22

Hello there

Velkommen tilbage er vel på sin plads? Så ja, velkommen tilbage

I sidste uge lavede jeg en spørgerunde på min Instagram profil, hvor jeg spurgte jer ind til, hvad i gerne ville se mere af, hvad jeg skulle sætte fokus på, gode og mindre gode ting, osv. Flere af jer skrev, at i savnede Weekplans, og det gjorde mig rigtig glad! Jeg gik lidt med en tanke om, at det kun var min mor, der virkelig elskede dem! Ikke fordi det ikke er nok, fordi jeg vil meget gerne gøre mummi hjemme i jylland glad <3 Men det gjorde mig glad at vide, at der også var nogle af jer der savnede det. Det er et indlæg der er rigtig hyggeligt at lave (når jeg lige husker det). Jeg har før skrevet, at jeg gerne vil lave det til et fast indlæg her på bloggen, og nu vil jeg seriøst prøve at få det til at ske!!

Så here we go!

MANDAG

Dagen i dag er startet stille ud. Jeg har haft en lidt øv dag. I ved de dage, hvor alt er lidt gråt, man ser negativt på mange ting, man er let til tårer, og er egentlig lidt i et depri humør? I kender det nok godt. I hvert fald, så har det været mit mood i dag. Jeg har dog prøvet at få lavet nogle praktiske ting alligevel. For mig er det vigtigt at lytte til min krop, og give den hvad en har brug for. I dag havde den brug for at arbejde i sofaen med dyne på, så det har jeg gjort.
Jeg har svaret på mails, forberedt et blogindlæg til i morgen, lavet madplan for hele ugen, og gået igang med at redigerer en ny video. Jeg har været til et enkelt møde i kaffebaren, og forsøgt at købe noget plakat tape (det gik ikke så godt), og nu er jeg tilbage på sofaen med computeren på skødet. Det er en ægte mandag, og det skal der også være plads til!

TIRSDAG

I morgen skal jeg skyde en kampagne som jeg glæder mig til. Jeg skal have købt det (skide) plakat tape, så jeg kan få hængt nogle plakater op i lejligheden, og komme lidt videre med indretningen.
Jeg skal have kigget lidt på nogle flere møbler til lejligheden Frede (min roomie) og jeg, har snakket lidt om at anskaffe os en kommode/reol til stuen, for at fylde vores ret store stue ud!
Om aftenen skal til et event med Nilens Jord. Det er utrolig længe siden jeg har prøvet deres produkter, og jeg er derfor ikke helt skarp på deres sortiment længere, så det glæder jeg mig rigtig meget til. Inden eventet skal jeg mødes med to veninder i Tivoli, for at skyde lidt outfit billeder

ONSDAG

Onsdag bliver en hjemme arbejdsdag. Jeg skal have redigeret min video fra England færdigt (den bliver ikke færdig onsdag, men den skal klippes videre). Kl. 16.00 skal jeg være inde på Lou's kontor. Jeg ved ikke hvad vi skal, men jeg har fået besked på, at jeg skal have pænt tøj på, og være sulten. Jeg glæder mig til en hygge aften, og til at se hvad der skal ske. Måske jeg burde Vlogge fra dagen??

TORSDAG

Torsdag starter dejligt ud. Jeg har en tid til en ansigtsbehandling hos Decleor kl. 09.30. Det er ved at være et par måneder siden, at jeg var der sidst, så jeg føler det er på tide at give min hud lidt ekstra kærlighed igen. Det er altid rart at gøre noget ekstra godt for sig selv! Resten af dagen skal bruges på computerarbejde. Jeg tror jeg skal forbi kontoret hvor min agent sidder, og arbejde lidt derfra, og så skal jeg forbi et PR bureau og snakke lidt om et muligt samarbejde.

FREDAG

Fredag bliver nogenlunde det samme arbejdsmæssigt som torsdag. Om aftenen får jeg besøg af nogle venner fra guideskolen, som jeg ikke har set siden sidste år. Jeg glæder mig virkelig meget til at se dem igen, og til at vise dem København! Jeg tror planen er, at vi skal i byen fredag aften. Jeg er sikker på, at det bliver en ret sjov bytur, men en masse minder forbundet med guideskolen, tilbage sidste efterår.

LØRDAG

Lørdag har jeg højstsandsynligt tømmermænd, hvis jeg kender mig selv rigtigt. Måske vi også skal smutte forbi byen, og se lidt mere af den om dagen. Om aftenen skal jeg til personalefest med Original Coffee. Det bliver så sjovt. Jeg har kun været til en personalefest før, og det husker jeg som værende en ret sjov fest, med gang i dansebenene!

SØNDAG

Søndag bliver helt sikkert en vaske ægte søndag, men ingenting på programmet !


Jeg håber i får en dejlig uge


Kisses M

Synes godt om

Kommentarer

Instagram @mettehogh