WEEKPLANS #19 / WORK, PRESSEDAGE, PREMIERER & GIRLS NIGHT OUT

Hello there

Er det bare mig, eller flyver ugerne bare afsted, med lynets hastighed? Jeg føler slet ikke at jeg kan følge med lige nu.

Men ja, i er vel ved at være vant til, at mine weekplans først starter tirsdag? So here we go!


MANDAG:
Mandag var en stille og rolig dag. Jeg var stadig til småsyg, og havde en vagt i cafeen, som fik mig til at glemme alt om forkølelse, og ondt i hovedet. Da jeg kom hjem, blev resten af dagen brugt på, at klippe video på computeren, svare mails, og redigere billeder. Efter aftenmaden mødtes jeg med min veninde Line til en aften kaffe. Jeg elsker at drikke kaffe med veninder om aftenen, for at slutte dagen af på en god måde.

TIRSDAG:
I dag startede jeg dagen ud med en helt masse research, angående hoteller i Dubai. Som i måske kan huske, var mine forælde og jeg i Dubai i november sidste år, for at se Formel 1. Vi vil utrolig gerne tilbage igen til november, for at se det igen, og opleve mere af byen. Derfor fik jeg til opgave, at finde hotel, fly osv. Det lykkedes heldigvis, så nu er det hele bestilt, og jeg kan ikke vente med at komme afsted igen!! Efter alt mit research skulle jeg videre til et møde, og direkte videre på arbejde. Jeg er er del i cafeen disse dage, da jeg lige har været væk, og snart er hjemme i jylland i 14 dage, derfor vil jeg gerne hjælpe ekstra til i butikken!
Her til aften sidder jeg igen blot ved computeren, og laver nogle praktiske ting, så jeg ikke kommer længere bagud, end jeg allerede er i forvejen, haha. Sådan er det altid, når man har været væk, og ikke har haft så meget mulighed for, at være ved sin mail i dagstimerne.


ONSDAG:
Onsdag bliver en rigtig god dag! Jeg starter med et møde, og derefter skal jeg direkte til pressedag ved et PR Bureau. Til dem af jer der ikke ved hvad pressedag er, så er det nogle dage hvor PR bureauer holder åbenthus, hvor influencers, magasiner og pressen kan komme forbi, og se de nye kollektioner, der udkommer den efterfølgende sæson. Jeg elsker personligt pressedage, da det er nogle super hyggelige dage, hvor man mødes med en masse venner/kollekager, ser de fine nye kollektioner, og spiser en masse lækre ting!! Om aftenen skal jeg til forpremierer i biografen med Lou, hvor vi skal se den nye film AFTER! Jeg glæder mig så meget til at se den, det ligner virkelig en god kærlighedsfilm, man ender med at knibe en tåre eller to til.


TORSDAG:
Torsdag bliver endnu en dag i cafeen. Men heldigvis ELSKER jeg mit arbejde der!! Det er det hyggeligste sted, med de sødeste kunder og kollegaer. Hvis i har lyst til kaffe, så kom forbi Original Coffee på Trianglen på østerbro, så skal jeg nok servere den, haha :) Senere skal jeg til endnu en pressedag hos et andet PR bureau, og så har jeg en halv aftensmads aftale med min veninde Line.


FREDAG:
Fredag skal jeg arbejde hjemme det meste af dagen! Jeg skal først noget kl. 14.30, så jeg har masser af tid til, at komme til bunds i mit arbejde. Jeg tror også jeg skal have sorteret i mit tøj igen, og måske have sat noget mere til salg. Ellers skal jeg til sidste Pressedag om eftermiddagen, og derefter ud og spise med min veninde Ditte om aftenen.


LØRDAG:
Lørdag bliver en laaaaaaang dag. Jeg starter med arbejde kl. 07.30 i cafeen, og skal derefter hjem og slappe lidt af, inden jeg skal videre. Jeg skal nemlig i byen for første gang, i jeg ved ikke hvor længe!! Ja i læste rigtigt, grannie her skal ud!  Jeg skal hygge med min veninde Nadja, hvor vi skal spise noget lækker mad, drikke noget vin, og videre i byen. Jeg glæder helt vildt til, at komme ud og danse lidt igen, og slå hovedet lidt fra. Der kan jeg mærke jeg har brug for. Dog bliver det nok ikke til de sene timer for mig, da jeg skal arbejde dagen efter..


SØNDAG:
Som sagt skal jeg arbejde søndag, men det er heldigvis først kl. 14.00, så der er tid til at sove længe, og pleje lidt tømmermænd inden arbejde ;) Ellers skal søndagen bruges i cafeen, og om aftenen under dynen, med en film og måske endda noget bland selv slik, mums!


Jeg håber jeres uge er startet godt ud, og at der venter jer nogle gode dage

Kisses M

Synes godt om

Kommentarer

Instagram @mettehogh