WEEKPLANS #18

Hello there

Sikke dog tiden bare flyver afsted. Jeg føler hele tiden der er gået en uge, og at jeg er igang med at planlægge den nye uge. Men er det ikke et tegn på, at alt er godt, og at man trives med hvad man laver? I hvert fald er sidste uge nu veloverstået, og det var en helt fantastisk uge, med masser af planer, aftaler, og en rejse til Istanbul. Det var en uge hvor jeg lærte en del om mig selv, men også om andre. Sådan har jeg det altid, når jeg kommer hjem efter en pressetur i udlandet, hvor der har været influencers fra forskellige lande. Hvis i øsnker det, vil jeg meget gerne lave et seperat indlæg, om min tur til Istanbul med Vero moda


Det er nu mandag, og endnu en uge er ved at begynde. Denne uge er allerede fyldt op til kanten i min kalender. Men jeg ved det er skønne ting der er i vente, så det gør mig ikke det mindste!


MANDAG:

I dag er jeg stået tidligt op, for at kunne nå at nyde min morgen hjemme, lave lækker morgenmad, og arbejde lidt på computeren. Jeg hader hvis mine morgener bliver stressede. Jeg sætter meget stor pris på, at nyde min morgenmad, og te, foran computeren, uden noget stress og jag. Til formiddag skal jeg have lavet min negle. Jeg er lidt i tvivl med farven, men jeg tænker det skal blive en sommerfarve. Hvis i mangler et sted i københavn at få lavet jeres negle, kan jeg anbefale min negledame : Newlook cph, på Østerbro. Med koden ''MH'' kan i få 15% alle mandage og tirsdage. Senere skal jeg på arbejde, hvor jeg skal være indtil luk.
Jeg prøver at få mig selv igang med træningen igen, så måske jeg skulle tage op og træne efter arbejde?

TIRSDAG:
Tirsdag har jeg fri fra kaffebaren, så der står den på ren computer arbejde, og møder. Jeg skal til et møde med min manager, hvor vi sammen skal finde ud af, hvad mine mål, drømme og ønsker i forhold til mine medier er. Direkte efter, skal vi sammen til et møde med et tøjbrand.
Om aftenen skal alle fra kaffebaren ''til middag hos'' en af de andre kollegaer. Vi prøver at efterligne programmet på TV3, så det skal nok blive utrolig sjovt.

ONSDAG:
Onsdag skal jeg have klippet det sidste af videoen fra Istanbul sammen, så den kan komme op til jer. Den bliver simpelthen så fin, jeg glæder mig til at vise jer den. Senere på dagen skal jeg mødes med Line, en af pigerne der var med i Istanbul. Vi bor kun 5 minutter fra hinanden, så vi skal lige have en kaffe, hygge, og måske skyde nogle billeder. Det bliver så skønt at se hende igen. Om aftenen har jeg inviteret min bror og svierinde på mad. Samtidig skal vi et smut i IKEA og købe en hyde, som de skal hjælpe med at sætte op. Jeg mangler kun få ting på mit værelse, inden det er helt færdigt!

TORSDAG:
Torsdag har jeg åbne vagt i cafeen, så der skal jeg møde allerede kl. 06.30. Når jeg har fri skal jeg hurtigt hjem og skyde et par billeder i lejligheden, og direkte videre til hovedbanegården. Jeg smutter nemlig hjem til mine forældre i Aarhus. Jeg glæder mig utrolig meget til at se dem igen! Min mor var heldigvis på besøg i københavn for 1 uge siden, men min far har jeg ikke set siden jeg flyttede i slutningen af Januar!

FREDAG:
Fredag skal jeg forbi Bestseller hovedkontoret i Aarhus, og kigge lidt på deres nye kollektion. Senere skal jeg et smut forbi lægen, da jeg døjer utrolig meget, med noget eksem over mit ene øje..
Om aftenen skal jeg hygge med mine forældre, det bliver så dejligt

LØRDAG:
Lørdag smutter mine forældre og jeg til Fuerteventura, hvor vi skal slappe 100% af, nyde noget tid sammen, og selvfølgelig besøge Sara igen! Jeg glæder mig utrolig meget, både til at slappe af, have lidt tid med mine forældre, men også til at se Sara igen! Det er næsten 4 måneder siden, at jeg så hende sidst

SØNDAG:
Søndag har jeg INGEN planer, udover at ligge på en solseng ved poolen, og om aftenen spise en masse lækker mad, og slutte af med en drink eller to!


Jeg håber jeres uge er fyldt med gode planer!

Kisses M

Synes godt om

Kommentarer

Instagram @mettehogh