WEEKPLANS #17

Hello there

Endnu en uge er gået, og en ny er skudt igang. Sidste uge var sådan en dejlig uge. Der var fart over feltet, men jeg nød hver eneste dag. Jeg havde besøg af venner fra Jylland, og min mor.

En nye uge er nu igang, og jeg vil sætte mig, og få et overblik over, hvad ugen kommer til at indeholde.


Mandag:
I går var jeg til frisør. Måske i kan huske at jeg skrev, at jeg skulle til frisør i sidste uge? Tiden blev rykket til i i går. Der skete en del forandringer med mit hår, og i kan godt glæde jer til, at se resultatet.
Senere på dagen skulle min mor hjem til Aarhus, hvorefter jeg smuttede på arbejde. Om aften var jeg oppe og træne, så jeg forhåbentlig, kan stå skarpt til Fuerteventura om 1,5 uge.

Tirsdag:
Tirsdag skal jeg arbejde i kaffebaren, og ses med min veninde senere. Så skal jeg have pakket min kuffert, så jeg er klar til afgang dagen efter.

Onsdag-fredag:
Jeg skal afsted til Istanbul med Vero Moda. Vi er 3 fra Danmark der skal afsted, for at skyde kampagne billeder af deres nye kollektion. Jeg glæder mig til at se byen, og se hvordan det hele kommer til at foregå. Jeg lover selvfølgelig, at jeg filmer derfra, så i kan være med til det hele.

Lørdag:
Lørdag skal jeg på arbejde, hvor jeg nok er lidt træt. Vi kommer først hjem sent fredag aften. Lørdag aften skal jeg i byen, da min ven Roland kommer til København. Det bliver utrolig hyggeligt, at se ham igen!!

Søndag:
Jeg har absolut ingen planer søndag. Jeg skal bare sove længe, se serier, måske pleje tømmermænd, og bare have “me” time. Måske jeg lige skal redigere lidt videoer, men det er også hyggeligt at gøre fra sengen.

Det bliver en uge med mange spændende planer, og jeg glæder mig til, at komme igang!

Hvordan ser jeres uge ud?

Kisses M

Synes godt om

Kommentarer

Instagram @mettehogh