WEEK PLANS #7

Hello there

Endnu en uge er nu skudt igang, hvilket betyder, at det er tid til, at jeg sætter mig ned, og får tilrettelagt min uge.


MANDAG

Min morgen startede, med et møde i min yndlings smykke butik, Maanesten. Som i ved, har jeg det super godt med det søde personale i butikken i Aarhus. I dag blev et af de ''kortere'' besøg, på ''kun'' 1,5 timer. Jeg stresser lidt rundt de her dage, fordi jeg har 10000 ting jeg skal have nået inden jul! I aften har jeg en aftale med mine storebrødre, hvor vi skal købe lidt julegaver, og efterefter ud at spise. Vi er alle 3 meget travle mennesker, så vi ses desværre næsten aldrig, bare os 3. Så det er blevet til en tradition, at vi ses i december, og får klaret julegaverne, og spiser lidt lækker mad, og hygger os sammen. Det nyder jeg virkelig!

TIRSDAG

Tirsdag skal jeg have klaret en masse praktiske ting på computeren, hjælpe min far med den perfekte gave til min mor, samt have pakket til københavn. Så egentlig blot en dag med praktiske ting på listen

ONSDAG

Onsdag morgen tager jeg til København, og bliver der indtil torsdag eller fredag, det har jeg endnu ikke besluttet. Når jeg ankommer når jeg lige hurtigt at tjekke ind på Skt. Petri hvor jeg skal bo, hvorefter jeg skal mødes med den dygtige fotograf Mathias Gade, hvor vi skal tage en masse fine billeder! Jeg glæder mig sådan til at få skudt lidt nye billeder. Senere på dagen skal jeg også til et par spænende møder

Om aftenen har jeg en halv aftensmads aftale med min veninde Ditte, som tilfældigvis også er i København.

TORSDAG & FREDAG

Torsdag og fredag kommer til at blive nogenlunde ens. Torsdag skal jeg til et par events med lidt SS18 kollektioner der skal vises frem, blandet med lidt juleafslutning, hos et par PR bureuaer. Ellers skal jeg som sædvandligt på besøg hos et par andre Pr bureauer både torsdag og fredag, og så skal jeg hygge lidt rundt i byen, og kigge på en taske, som jeg har haft mine øjne på LÆNGE nu.. Men som i ved, er jeg altid super uheldig med de tasker jeg gerne vil have, haha. Det er som om jeg ikke MÅ købe en ny taske.. God damn..

LØRDAG

Lørdag bliver højst sandsynligt en meget stressende dag for mig, da jeg har bestemt mig for at holde HELT fri både d. 24 og 25 december. Så det er der jeg skal have klaret det sidste på computeren. Men alligevel skal jeg også hygge mig med min familie, og nyde det sidste af december inden den er helt forbi..

SØNDAG (D. 24 DECEMBER)

Søndag er det d. 24 december, og jeg kan ikke være i mig selv, af ren glædelse!!
Vi har en tradition i min familie, hvor min far, mine brødre og jeg, tager på julebesøg hos alle i vores familie, afleverer gaver, og sidder og hygger med jule konfekt og kager, samt ønsker god jul. Alt imens min mor er derhjemme og forbereder julemaden

I år skal vi holde jul med min farmor og farfar, det bliver så hyggeligt, og meget stille og roligt. Sådan foretrækker jeg faktisk også min juleaften.

Nøj hvor jeg bare glæder mig til julemaden, eller nærmere bare julesovsen. Den glæder jeg mig til hvert eneste år. Min far laver simpelthen den bedste sovs af alle (tør jeg godt at sige)!

Jeg håber i alle får en dejlig uge, samt en glædelig jul.

Kisses M

Synes godt om

Kommentarer