WEEK PLANS #6

Hello there

Endnu en ny uge er nu sat igang, og endda med sne omkring vores hus. Det er så hyggeligt.
Sidste uge var en uge med fart over feltet, men med en masse skønne planer. Som i ved, var jeg i København 3 dage, og jeg nød dem så meget. Jeg elsker simpelthen København! Godt jeg skal tilbage allerede i næste uge igen. Ugen blev brugt på en masse arbejde, og lidt kafebesøg med nogle søde piger. Jeg håber jeres sidste uge var fyldt med gode planer

Nu er denne uge startet, og jeg vil skabe et lille overblik over, mine planer for denne uge


MANDAG

I dag starter dagen ud med en del arbejde. Jeg har en hel del på programmet her i december, men det er alt sammen noget jeg kan hygge mig med at lave. I dag skal jeg have lagt sidste hånd, på en kampagne der kommer op i morgen. Senere har jeg en trænings aftale med en god ven. Jeg skal holde mig selv lidt i ørene her i december, for ikke blot at sidde og spise pebernødder, haha. Jeg skal også til et modeshow med minimum fashion i aften.

TIRSDAG

I morgen skal jeg mødes med min meget savnede tante, som jeg desværre ikke har set alt alt for længe. Jeg tror vi skal spise lidt lækker frokost sammen, og ellers bare snakke om alt mellem himmel og jord. Jeg har et utrolig godt forhold til hende, og har altid elsket at være sammen med hende. Måske vi også skal kigge lidt på nogle julegaver ;)

ONSDAG

Onsdag står som de andre dage på arbejde. Men om aftenen har jeg inviteret min nærmeste gymnasium piger hjem til lidt aftensmad. Vi ser desværre ikke hinanden så tit, efter vi blev færdig på gymnasiumet, så jeg synes vi trænger til en hygge aften. Det bliver så dejligt at blive samlet igen.

TORSDAG

Torsdag bliver min svigerinde færdig med sin uddannelse, og kan kalde sig retail designer. Så det skal vi selvfølgelig fejre! Det bliver en stor dag. Jeg glæder mig sådan til at give hende et kæmpe kram når hun kommer ud, hun er så sej, og et utrolig inspirerende menneske.

FREDAG

Fredag bliver en stille og rolig dag, om dagen. Jeg skal som altid arbejde lidt, og senere ses med en af mine venner, hvor vi skal kigge lidt på julegaver. Jeg elsker den her tid på året, hvor man går og hygger sig, med at købe gaver til sine nærmeste!
Senere skal jeg i byen med nogle af mine venner. Jeg går næsten aldrig i byen, så det bliver så sjovt. Jeg glæder mig til en god aften, med en masse gode venner. Meeeen jeg har dog lidt tøjkrise, haha.

LØRDAG

Lørdag bliver en skøn dag! Jeg skal til et event med Daniel Wellington. Faktisk har jeg selv været med til at stå for det, da det det Agency jeg arbejder for, der skal afholde eventet. Senere på aftenen, skal jeg sammen min agent, og en anden kollega, ud og spise med Daniel Wellington teamet. Det bliver super hyggeligt, og jeg glæder mig til at møde en del af DW teamet.

Jeg håber jeres uge bliver super dejlig!

Kisses M

Synes godt om

Kommentarer