WEEK PLANS #5

Hello there

Sikke en dejlig, stille og rolig weekend jeg har haft. Jeg har haft absolut ingen planer! Jeg har siddet og arbejdet, og hygget med mine familie, og skudt December godt igang. Jeg elsker simpelthen December så meget, der er bare noget specielt over denne måned. Alle er glade, julelysene er tændte over alt, der lufter af hjemmebag og stearinlys, bare hyggen ved at se julekalender om aftenen. Ej, hvor jeg elsker December

En ny uge er nu gået igang, og det bliver en uge med fart over feltet. Der kommer til at ske mange ting, og jeg glæder mig til hver og en.

Mandag 

Jeg er lige kommet hjem fra øre/næse/hals læge, for at få undersøgt mine mandler, som jeg har utrolig mange problemerne med.. I aften skal jeg til et hyggeligt jule event med Vila, hvor der vil være et modeshow, med deres nye kollektion. Eventet bliver afholdt på en ny restaurant i Aarhus. Jeg glæder mig så meget til at møde teamet bag Vila, og selvfølgelig til en hyggelig aften med nogle andre bloggere.

Tirsdag

Jeg tager til København tirsdag morgen, og skal være der indtil torsdag. Tirsdag sker der ikke det store, jeg skal blot hygge mig, og kigge lidt på en ny taske. Derudover skal jeg mødes med Marie Jedig til frokost, og en masse snak. Det bliver en dejlig stille og rolig dag, i dejlige København. Som i ved, er jeg helt forelsket i København, og vil utrolig gerne flytte dertil snart.

Onsdag

Jeg skal til et morgen event med nouw, som min veninde og blogger kollega @jennifergeertsen skal afholde. Det bliver så hyggeligt. Senere på dagen skal jeg besøge et par PR bureauer, og nok også kigge lidt i butikker. Om aftenen skal Jennifer og jeg til et Goodiebox event.

Torsdag

Torsdag er lidt i stil med onsdag. jeg skal til et morgen event hos 9PR, og midt på dagen besøge nogle PR bureauer, mødes til noget kaffe midt på dagen, og til et evnet igen om aftenen med et andet PR bureau, og derefter vender jeg næsen hjem til Jylland igen.

Fredag & lørdag

Fredag bliver en ren arbejdsdag for mig. Jeg har en masse ting der skal klares på computeren. Jeg er ved at forberede en masse indlæg til jer, om fashion inspitation til jul og nytår, samt igang med at skrive et længere, lidt dybere indlæg, som kommer op i løbet af ugen.

Søndag

Jeg skal hygge med min veninde Ditte, som skal hjælpe mig med at lave om på mit soveværelse og kontor, og gøre det lidt mere hyggelige. Ditte er super dygtig til indretning, så jeg har høje forventninger til hende, ej haha, jeg glæder mig bare til der skal ske noget. Derudover skal vi lave noget lækkert frokost, og hygge.

Jeg håber i får en dejlig uge.

Kisses M

Synes godt om

Kommentarer