Fashion & lifestyle

WEEK PLANS #15

En uge fyldt med en masse sol, dejlige planer og hjemme ved familien, er nu gået. En ny uge er startet, og jeg ser frem til de ting der skal ske


Mandag + tirsdag

Jeg er her til morgen taget til københavn, og bliver her indtil tirsdag aften. Jeg skal afsted med @jennifergeertsen, hvor vi skal have et par dejlige dage sammen. Jeg skal bla. til frisør, hvor der skal gøres lidt ved min lokker. Derudover skal vi ses med søde @CharlotteCaroline til frokost, og @Julievonlyck til aftensmad. Tirsdag aften, skal vi begge til et Nouw event, med en masse andre søde piger.

onsdag

onsdag skal jeg arbejde nede ved min far, hvor jeg, som i ved, bruger en del timer for tiden. Jeg nyder at komme ''lidt ud'', lave lidt sjov med de andre der arbejder der, og lære en masse nye ting. Min far og de andre på værkstedet, lærer mig hver eneste dag, nogle ting jeg ikke kunne i forvejen. Det er ret cool.

Torsdag

Torsdag skal jeg ENDELIG have lavet mine negle, de trænger virkelig, efter 5 uger. Senere skal jeg til et super spændende event ved Illum i Aarhus. Det er altid dejligt, med nogle events i Aarhus, de fleste bliver nemlig afholdt i København

Fredag

Fredag skal jeg igen arbejde ved min far, senere til et enkelt møde, og om aftenen er der open by night i min by, hvor jeg skal have en stand med noget tøj jeg sælger. Det glæder jeg mig til, jeg er sikker på, at det nok skal blive en rigtig hyggelig aften. Kom endelig forbi, hvis i mangler noget lækkert tøj, til en billig pris.

Lørdag

Lørdag bliver en skøn dag! Det er den dag årets le mans bliver kørt, hvilket jeg altid følger med i. Om aftenen skal jeg til ''fødselsdag'' hos min veninde Nikoline. Jeg er sikker på, at det nok skal blive en festlig aften!

Søndag

Søndagen skal bruges på at få pakket til ferie. Jeg tager til Kreta igen mandag d. 18, og er afsted i 10 dage. Jeg skal have styr på outfits til alle dage, og alt andet jeg skal have med. Hvis jeg mangler noget, er det osgå søndag, jeg skal have købt det. Men jeg krydser fingre for, at jeg har hvad jeg skal bruge.

Jeg håber i får en dejlig uge

Kisses M

Synes godt om

Kommentarer

IP: 82.99.3.229

Instagram @mettehogh