WEEK PLANS #10

Hello there

En lille sen update, som i næsten kan gætte ud fra overskriften. Det er selvfølgelig en oversigt over ugens planer, ligesom jeg plejer at lave, hver mandag


MANDAG

I dag har min mor og jeg været i Aalborg hele dagen. Det er en tradition vi har sammen hver vinterferie. Vi tager enten til Aalborg eller Aarhus og shopper, spiser frokost, og drikker lidt kaffe. Jeg er helt vild med Aalborg, det er sådan en hyggelig by. Det er bare altid rart at se noget andet, end hvad man er vant til.

TIRSDAG

Tirsdag skal jeg blot sidde foran computeren og ordne nogle praktiske ting. Jeg har en del mails der skal besvares, og et lidt længere indlæg jeg skal have klar til i morgen aften, det kan i godt glæde jer til. Det handler om at være single på valentines day, og lære at elske sig selv.

ONSDAG

Onsdag skal jeg et smut til Randers, for at ses med en gammel gymnasie veninde. Det er desværre ikke så tit vi ses længere med dem fra gym, så det er altid hyggeligt at hygge over en kaffe.

TORSDAG

Torsdag skal jeg igen arbejde foran computeren, og senere tror jeg min mor og jeg har planer om, at tage hjem til min tante som har fødselsdag. Vi plejer altid at tage hjem til hende, for at fejre hende lidt, og give en lille gave. Jeg elsker som i ved fødselsdage, så glæder mig altid.

FREDAG

Fredag aften skal jeg ses med en del af min gymnasie klasse, hvor planen er vi skal i byen. Som sagt er det ikke så tit vi ses længere, derfor bliver det så hyggeligt at ses en 10-12 stykker fra den gamle klasse.

LØRDAG & SØNDAG

Lørdag og søndag skal burges på nogenlunde det samme. En lille smule arbejde, få styr på det tøj jeg har sat til salg på min salgs side, og have gjort mine værelser rene. Jeg vil også så småt begynde at kigge på ting til lejlighed, da jeg stærkt regner med, at flytte til København til sommer. Så jeg skal have styr på havd jeg mangler, før jeg er klar til at flytte. Jeg ved slet ikke hvad jeg mangler, haha, og har på fornemmelsen, at jeg først finder ud af det, når jeg er flyttet. Skriv gerne nogle råd, hvis i ligger inde med nogle!

Kisses M

Synes godt om

Kommentarer