WEDNESDAY'S EVENTS

Hello there

Sikke en dejlig dag jeg havde i onsdags. En dag med fart over feltet, men fyldt med godt selvskab fra morgen til aften!

Dagen startede kl. 09.00 til et morgenmadsevent hos Royal Smuchi, hvor Marie Jedig og Oral B afholdte et event, om deres nye Rosegold elektriske tandbørste. Jeg har aldrig haft en elektrisk tandbørste før, fordi jeg synes det var lidt for ''smart'', og ikke så brugbart. MEN! Der blev selfølgelig fortalt en masse om den her nye rosegold tandbørste, og den er SÅ smart!! Det er nærmest en robot, den kan vitterligt ALT! Den kan dog ikke børste dine tænder selv, men det er tæt på, haha. Til tandbørsten følger der en app med på telefonen, hvor man starter med at tage et billede af sit ansigt, hvor efter ens tænder bliver 'scannet''. Imens man børster sine tænder, sidder mobilen fast på speglet med en sugekop, hvor appen kan se ansiget, så fortæller appen hvornår du skal skifte sted i bunden at børste på, og hvornår du er helt færdig med at børste. Den fortæller hvis du børste for hårdt, eller stopper før tid. Der bliver på en måde holdt regnskab over, hvor lang tid du børster tænder om dagen, så man kan følge med i det. Det er VIRKELG smart.

Maden var super lækker også, og pigerne var så søde. Det var første gang jeg mødte dem alle, men de var så søde, og imødekommende. Det er altid lidt underligt, at komme til et event, hvor man ikke kender nogle, men på en måde også lidt rart, fordi så lærer man en masse nye at kende. Det kan jeg super godt lide.


Efter eventet tog mig og N hjem med det samme, da jeg skulle til et andet event i Horsens kl. 17.00. Puha..
Eventet i Horsens blev afholdt af en af mine blogger veninder Sonja Davidson som har OW INTIMATES, hvilket er et undertøjs og badetøjsmærke, sammen med Re:DESIGNED. Det var et virkelig hyggeligt event, men lækker mad, masser af snak, og ikke mindst hyggelige omgivelser.

Der blev fortalt om både OW og Re:DESIGNED, hvilket var utrolig spænende, at blive klogere på!

Må i have en dejlig fredag

Kisses M

  • Events

Synes godt om

Kommentarer

Instagram @mettehogh