VORES NYE STUE

Dette indlæg er sponsoreret og betalt af Desenio.dk

Hello there

Så er jeg hjemme igen, og nyder det egentlig ret meget. Inden jeg tog afsted, havde jeg bestilt de fineste plakater hos Desenio. Det havde jeg gjort af den grund, at mine forældre var lidt trætte af deres stue. De mente den var lidt kedelig, og trængte til at laves lidt om. De havde spurgt mig, om jeg havde lyst til, at gøre noget ved den, og se om jeg kunne gøre den lidt mere sommerlig. Jeg er helt vild med at indrette, så det ville jeg selvfølgelig gerne. Jeg teamede derfor endnu engang op med Desenio. Jeg har fået valgt de smukkeste sommerlige plakater, som simpelthen passer så fint ind til stuen. Jeg har valgt 2 store plakater, samt 2 små, for at give lidt dimension, og gøre det lidt forskelligt. Jeg er helt vild med guld rammen, da jeg synes den tager sig godt ud blandt de øvrige sorte rammer.

Jeg har forsøgt at holde sommer/rejse stilen, da jeg synes det giver et super godt udtryk, til den ellers meget grå og brune stue vi har. Det jeg synes der er super fedt ved Desenio er, at deres plakater ikke koster det hvide ud af øjnene, og derfor er det altid en mulighed at udskifte plakaterne, med nogle andre. Når sommeren er ovre, er jeg helt sikker på, at jeg får til opgave igen, at skabe et mere efterårs look til stuen, og så er det super fint, at kunne købe nye plakater, uden at skulle betale det helt store. På den måde har man altid noget at skifte med, hvilket jeg synes er virkelig dejligt. Jeg kan selv godt lide at rykke rundt på både mit værelse, men også mit kontor, da jeg synes det er rart, det ikke altid er det samme. Blot det er skifte pynten på væggene kan gøre så meget, og det kræver næsten ingenting. Jeg er fan!

Jeg tror de fleste af jer allerede kender Desenio i forvejen. Jeg kan nu forkæle jer med en rabatkode på hele 25%, til Desenio. Rabatkoden er ''mettehogh25'', og gælder 3-5 juli. Rabatkoden gælder alle plakater PÅNÆR "handpicked" og rammer.

Synes godt om

Kommentarer

Instagram @mettehogh