VINTERJAKKE GUIDE

Hello there

Jeg har fået en del henvendelser omkring vinterjakke helvedet. Når jeg skriver helvedet, mener jeg, at det kan være et helved, at finde den perfekte vinterjakke.. Det er så svært at finde en pæn jakke, hvor pasformen sidder i skabet, og hvor den ikke koster det hvide ud af øjnene. Så jeg forstår godt jeres frustrationer. Jeg er selv på udgik efter en lækker jakke. De sidste 2-3 år har jeg været forelsket i den lækre pelsjakke fra Meotine, men jeg synes dog 12.500kr er mange penge for en jakke.. Så det bliver højst sandsynligt heller ikke i år, jeg anskaffer mig den.

Jeg har søgt rundt på nettet, for at finde en masse lækre og prisvendlige vinterjakker (dog har jeg taget en undtagelse, ved at tage Meotine pelsen med også). Her er mit bud i hvert fald, på rigtig lækre vinterjakker.

Alle jakkerne (udover Meotine), er fra Asos, hvilket er en af mine absolut yndlings steder, at shoppe på nettet. Alle jakkerne er også tagget på billederne, så i nemt og hurtigt, kan klikke dem hjem, hvis i finder den perfekte.

Må i have en dejlig søndag

Kisses M

Synes godt om

Kommentarer

Instagram @mettehogh