VILA VIP EVENT

Buksedragt, NA-KD her / Blazer, DAY Birger Et Mikkelsen / Sko, Aldo her

Hello there

Det er lige gået op for mig, at jeg helt har glemt at fortælle jer om det Vila event jeg var til sidste år. Better late than never, right? Jeg bliver nødt til at fortælle jer om det, da det var det vildeste event, jeg overhovedte har været til.

Det var et VIP event/modeshow med Vila Global. Det var simpelthen det fineste og mest gennemtænkte event, jeg hidtil har været en del af. Det var et internationalt event hvor der var influencers fra Danmark, Norge, Tyskland, Holland og Findland. Eventet blev afholdt på Restaurant Mält i Aarhus. Først blev vi budt velkommen, og fik lidt champagne, og kunne stå og snakke lidt, og lære hinanden at kende. Da det var et internationalt event, kendte jeg ikke nogle, andre end dem fra Danmark. Men det var super hyggeligt, at få lov at lære de andre at kende. Derefter skulle vi se et modeshow med Vilas SS18 Kollektion, som var VIRKEIG fed! jeg glæder mig så virkelig til det kommer ud, da jeg forelskede mig utrolig meget i et sæt med bukser og blæser!!

Efter showet, skulle vi have lidt mad. Det bestod af en 8 retters menu, som var over alt forventning. Jeg er aldrig fået noget så lækkert før. Det var SÅ godt. Klar anbefaling at tage på Mält at spise!!

Det hele var bare så gennemført, og fint. Jeg kunne ikke være mere tilfreds.

Må i have en dejlig aften

Kisses M

Synes godt om

Kommentarer

Natasjalk
Natasjalk,

Du er så smuk mette❤️ Gode billeder du har taget, fortsæt det gode arbejde

nouw.com/natasjalk
Mettehogh
Mettehogh,
Hvor er du sød, tusind tak <3
nouw.com/mettehogh

Instagram @mettehogh