Update + Q&A

Hello there

Lige nu sidder jeg i toget, på vej til København. Jeg fik i tirsdags afleveret min problemformulering i DIO, og det var sådan en befrielse! Det har jeg virkelig set frem til. Jeg mangler dog stadig en masse arbejde, før den er helt færdig, men rart at få lavet noget af det, så er jeg da et skridt tættere på mål ik? Nu ser jeg frem til et par gode dage i København. Nedenfor har jeg nogle spørgsmål i har stillet mig på min Snapchat (Mettehoegh). Jeg tænkte det kunne være hyggeligt at besvare dem, imens jeg sidder her i toget, så kan jeg også slå tiden lidt ihjel, haha.


Ryger du, eller har du prøvet det?

Nej jeg ryger ikke, men har prøvet det. Engang var jeg nok hvad man kalder festryger, men det er jeg ikke mere. Jeg bryder mig egentlig ikke om smagen, og føler man har smagen af røg i munden 24 timer efter.

Hvordan får du så hvide tænder?
Jeg tror generelt bare jeg fra naturens side, har lidt hvide tænder. Men jeg hjælper det også lidt på vej på billeder, jeg gør ofte mine tænder en lille smule mere hvide i redigeringen.

Hvordan får man mange følgere på sin instagram?
Jeg tror ikke jeg kan komme med en opskrift på, hvordan man får mange følgere. Gid jeg kunne. Men det er bare med at være sig selv, og poste det man interesserer sig for. Det jeg har erfaret er, at det er godt at poste billeder regelmæssigt. Jeg poster næsten hver dag.

Er der nogle du ser op til?
Jeg tror ikke der decideret er nogen jeg ser op til. Der er selvfølgelig mange jeg får inspiration fra, men ved ikke helt om det er det samme. Der er mange jeg synes gør det super godt, hvor jeg selvfølgelig håber, at jeg engang, kan nå ligeså langt som dem. Men igen tror ikke jeg som sådan ser op til nogen.

Et godt råd til hvis man vil starte en blog, men ikke tør?
Spring ud i det. Jeg er så glad for at jeg selv gjorde det. Det er klart den bedste beslutning jeg har taget. Hvis du er bange for hvad andre tænker, så glem dem. Hvis nogen tænker dårligt om dig, fordi du er blogger, så er de ikke værd at samle på! Følg dit hjerte, og gør hvad DU brænder for, ikke hvad andre vil have dig til at brænde for.

Drikker du alkohol, ift din træning?
Jeg drikker meget sjældent alkohol. Egentlig ikke på grund af min træning. Men jeg bryder mig ikke om at være fuld, og at gå i byen. Jeg kan ikke lide fornemmelsen af, at man mister lidt af sin selvkontrol. Når det er sagt, så elsker jeg at drikke vin på terrassen med gode veninder, det er noget helt andet ;)

Hvad er din plan i forhold til børn og familie?
Puha det var et stort spørgsmål. Jeg drømmer selvfølgelig om familie, ligesom næsten alle andre. Man kan sige jeg har jo allerede den mand, jeg gerne vil leve med. Jeg tror gerne jeg vil have 2 børn. En dreng og en pige, hvis jeg selv kunne vælge. Men jeg ved ikke helt hvornår jeg vil have dem. Vil gerne være forholdsvis ung når jeg får børn, men det er jo lige hvornår det passer ind i ens liv. Så nu må vi se hvad tiden viser, hvornår der skal komme en mini me, hehe.

Kisses M

Synes godt om

Kommentarer

Instagram @mettehogh