TING JEG SER FREM TIL #2

Hello there

Jeg elsker selv at læse indlæg som disse, da man får et indblik i, hvad bloggeren bag skærmen foretager sig, på en anden måde end bare almindelige indlæg. Jeg føler i hvert fald selv, at det er personligt, på en eller anden måde. Det behøver nemlig ikke være vilde og uopnålige ting i indlæg som disse, det kan sagtens være bitte små ting, der bliver set frem til, og det synes jeg er super fedt!

Jeg glæder mig til at blive rask
Ja det er simpelthen så ærgerligt.. Jeg har ligget i sengen siden tirsdag, efter min veninde og jeg var på cafe. Jeg mistænker lidt, at jeg ikke kunne tåle matcha latten!.. Næsten gang må jeg altså vælge en almindelig latte, lige meget hvor pæn den grønne sag var. Men okay, hvis jeg skal se optimistisk på det, er det heldigt jeg heller ikke synes den smagte godt! Men i hvert fald er det mange dage for mig at ligge i sengen. Jeg har kedet mig helt enormt meget, og har intet kunne gøre, fordi min krop har været helt i ubalance, og ude af kontrol. Nu ser jeg bare frem til at kunne få min hverdag op og køre igen som den plejer, jeg håber stærkt at jeg er på benene igen på mandag!

Aflevere DIO
Jeg ser virkelig meget frem til, at skulle aflevere DIO. DIO (Det internationale område) er en opgave man laver på handelgymnasiet i 3.G, som den sidste store opgave. Den her opgave tager livet af mig, jeg vil bare være færdig nu. Opgavens problemformulering skal afleveret på tirsdag, og for at være ærlig, er jeg slet ikke kommet igang, og det ligner mig slet ikke! Men jeg er så skoletræt, og sygdommen hjælper ikke ligefrem på at få mig igang. Men jeg bliver nødt til at sætte mig og komme igang i løbet af dagen idag! Heldigvis kan jeg tænke på, at det er den sidste store opgave, så er der kun nogle små afleveringer i de enkelte fag tilbage.

København med min klasse
Jeg glæder mig helt enormt meget til jeg skal et lille smut til København, med min klasse. Vi tager afsted onsdag-fredag i næste uge, så det er lige om lidt. Det bliver super hyggeligt, med en lille tur inden vi er færdige med skolen. Jeg ser frem til en masse cafe besøg, og mon ikke også jeg skal have noget med hjem fra min ønske liste? I kan se indlægget med ting jeg ønsker mig HER. Jeg har det med at ville have et minde bag mine designer køb, og synes denne tur ville være et godt minde.

Et lille vigtigt møde
Det møde jeg skrev om i sidste ''ting jeg ser frem til'', blev jeg desværre nødt til at udskyde, pga min sygdom.. Det var så ærgerligt, og var virkelig træt af at skulle aflyse det, da jeg hader at aflyse ting, og ikke mindst når ting bliver aflys. Det er blevet udskudt til d. 5 April, så det bliver super spændende og se, hvad det ender med. Som jeg skrev i sidste indlæg også, lover jeg, at informere jer noget mere, når tingene falder på plads, og jeg er blevet enig med mig selv, omkring hvad jeg vil.

Jeg håber i er lige så vilde med at læse disse indlæg som jeg er.
Håber i nyder jeres søndag
Kisses M

Synes godt om

Kommentarer

Instagram @mettehogh