TING JEG SER FREM TIL #1

Hello there.

Jeg læser ofte selv disse ''ting jeg ser frem til'' indlæg, og elsker dem!!, Derfor tænkte jeg, at selvfølgelig skal jeg da også prøve det! idet jeg går i skole til daglig, laver jeg ikke det helt store, derfor skal i ikke forvente de vildeste møder, og event, og dit og dat. Grundet mit til tider kedelige (almindelige) liv, tager jeg udgangspunkt i hele måneden!

1. D. 14 marts skal mine negle fikses, og jeg glæder mig så meget til pæne negle igen! Det glæder jeg mig super meget til, og endnu mere, da det er min nye negledame der skal klare det. Det bliver super hyggeligt at lære hende at kende, og se hvad hun kan gøre med min negle.

2. D. 16 Marts bliver en super travl dag, men også en dag jeg glæder mig så meget til! Min far har en lille kaffebil, som jeg er barista i, hvor jeg skal stå i en bank til et arrangement. Det er simpelthen så længe siden jeg har arbejde i kaffebilen, derfor ser jeg rigtig meget frem til det, da jeg både elsker at lave, og drikke kaffe! Win win! Om aftenen skal jeg til et Meraki event, som jeg ser virkelig meget frem til! Det er mit første rigtige event, så jeg er simpelthen så glad for at Meraki har inviteret mig!

3. D. 23 Marts skal jeg til et rigtig vigtigt møde omkring bloggen, som jeg selvfølgelig nok skal fortælle jer mere om, når jeg har taget min beslutning, og ved mere om det hele! Stay tuned

4. D. 24 Marts skal jeg prøve min gallakjole, som er ved at blive syet! Jeg glæder mig så meget til at se hvordan den ser ud, den er selvfølgelig ikke helt færdig, men jeg ved min syerske er super dygtig, så er slet ikke nervøs, jeg ved kjolen nok skal blive så smuk!

Kisses M

Synes godt om

Kommentarer

Instagram @mettehogh