THURSDAY TAKEOVER #5

Hello there.

Så blev det første torsdag i Juli, hvilket selvfølgelig betyder endnu et thursday takeover. Er jeg den eneste der synes tiden flyver afsted? Jeg føler næsten lige vi har holdt juleaften, og om et par dage tager jeg på sommerferie?!?! Anyway. I denne måneds takeover, skal i møde min søde kæreste. Jeg håber i vil tage godt imod ham.

Kisses M

_________________________________________

Hello everyone!

Jeg har simpelthen fået den store ære, at få lov til at overtage bloggen. Jeg vil allerede inden jeg starter dette indlæg, informere jer om, at blogging ikke er mit speciale. Men jeg har lovet Mette, at jeg vil lave et af hendes ’’Thursday takeovers’’, så det holder jeg selvfølgelig. Mit navn er Nicklas, og jeg er Mettes kæreste. Jeg er 20 år gammel og er professionel racerkører i Tyskland. Jeg har været involveret i motorsport i 17 år. Ja, tro det eller ej, men jeg fik min første gokart da jeg var 3 år gammel. Det ligger til familien at køre racerløb da både min far, farmor, farfar og onkel også har kørt race. Og så er det heller ikke helt skidt at Mettes familie også elsker motorsport – Så er der i det mindste altid noget at snakke om ved aftensmaden: - )

Mette og jeg lærte hinanden at kende på en lidt sjov måde – Jeg var til en julefrokost hvor begge hendes brødre også var inviteret. Hen på aftenen falder jeg så i snak med Christian og Martin. I starten blev der selvfølgelig snakket om race, det er klart, men derefter begyndte Martin at spørge lidt ind til mig som person og hvad jeg fik hverdagen til at gå med. Jeg må have gjort et godt indtryk den aften, for der gik ikke meget mere end 10 minutter før Martin mente at jeg ville være perfekt for Mette. Og der gik da heller ikke lang tid før Christian hoppede med på vognen.

Derefter gik der ikke mange dage før jeg fik en snap fra Mette, og det var vores ”første kontakt” med hinanden. Efter det blev jeg inviteret på mad hjemme hos hende, hvor vi fik en pizza der var hård som sten og sort som kul – ikke den perfekte første date, men altså, nu sidder vi her 2 år senere – Så helt skidt har det jo ikke været.

Som jeg nævnte til at starte med, er jeg ikke den fødte blogger, men jeg vil alligevel gerne lave lidt andet også, end blot at fortælle hvem jeg er, hvordan Mette og jeg lærte hinanden at kende osv. Derfor søgte jeg på google ’’Gode ideer til blogindlæg’’, og der stod der ’’5 ting i ikke ved om…’’. Nogen ville kalde det copypaste, men jeg tænker den falder i god jord ;)

5 ting i ikke ved om Mette:

  • 1. Hun er meget forståelig: Jeg er tit væk på grund af mit race, men det er hun meget cool med – Race har som sagt været en del af mit liv i mange år og kommer også til at fylde meget i fremtiden. Så derfor er det rart at Mette er god til at acceptere at hun mange gange ikke har været ”første prioritet” og på samme tid er helt cool med det.
  • 2. Hun elsker ost: Eller käse som hun kalder det. Ja faktisk så meget at jeg hver evig eneste gang hun spiser det, skal have næsen helt ned i osten, så jeg også kan se hvor ”god” den er. Det skal lige siges at jeg hader ost, hvilket Mette synes er yderst morsomt.
  • 3. Hun elsker fart og biler: Selvom hun ligner en meget ”tøset pige” har hun også en mere maskulin side – Hun kender stort set til alle bilmærker og elsker biler der larmer når de får noget at leve af! Hver gang jeg har en hurtig bil med hjem, skal hun altid lige prøve en tur. Hun kører faktisk overraskende godt (Når man tænker på at hun er en pige)
  • 4. Foto-Fetish: Det kommer nok ikke bag på nogen at Mette ELSKER billeder… Især af mad (og sig selv). Hvis man ikke kunne tage et billede af maden som senere kunne redigeres og smides på Instagram, er jeg ikke helt overbevist om at hun ville spise det. Så meget går hun op i madbilleder, no joke. Jeg er for det meste fotograf når der skal tages nye billeder til bloggen og de sociale medier – Og jeg er da ikke bange for at sige at det ikke er let at gøre den lille dame tilfreds. Hun går op i selv den mindste detalje.
  • 5. Afhængig af oplevelser: Rejser er ikke noget vi har gjort så meget i, på grund af mit race. Det har været svært at få det hele til at passe sammen – Men i år sker der ting og sager. Det har i nok læst om, i tidligere indlæg, så det går jeg ikke i detaljer med – Men Anyway, selvom den står på Milano, Lazise og derefter Rhodos, er hun allerede i gang med at planlægge de næste rejser. Ikke nok med hun planlægger fremtidige rejser, så planlægger hun også hendes liv i fremtiden. Eller det er måske så meget sagt, men hun har i hvert fald en ide om hvordan tingene skal være, og hun er en meget bestemt dame, så jeg er ikke i tvivl om at de nok skal gå sådan (Det håber jeg i hvert fald, for hun er også meget stædig). Det er lidt sjovt at se hvor meget hun går op i rejser og oplevelser, men også lidt skræmmende til tider.

Jeg håber i synes det har været interessant at høre lidt om mig, og hvad jeg får tiden til at gå med.

Så er der vidst ikke så meget mere at sige end, på GENSYN

Kisses N, som man åbenbart skriver når man er blogger (Selvom det bare er for en stund)

Ciaooo

Synes godt om

Kommentarer

Instagram @mettehogh