THURSDAY TAKEOVER #4

Hello there.

Endnu en ny måned er begyndt, og det er samtidig torsdag, hvilket betyder thursday takeover. I dag skal i møde en super sej dame, som jeg har haft tæt på mig hele mit liv, og håber jeg fortsat vil have lige så tæt på, i mange mange år endnu.
Jeg håber i vil tage rigtig godt imod hende.

Kisses M


Hej alle læsere af Mette`s fantastiske blog.

Jeg er ”tante Ina” og meget bevæget og beæret over at måtte være med.

Jeg er 53 år og har tre drenge på 25,23 og 17 år. Til dagligt arbejder jeg som operationssygeplejerske på hjerteoperationsgangen på Skejby Sygehus. Jeg bor sammen med Mogens, der er læge og har to ”børn” på 21 og 23 år.

Jeg er skilt fra drengenes far/Mettes onkel og udover at det er en sorg at man ikke kan give sine børn det allerbedste, så siger man også på en måde farvel til en stor del af ens familie. Jeg kan stadig få tårer i øjnene når jeg tænker på, eller ser Mette og hendes to brødre og ville ønske at de stadig var en stor del af mit liv. Man holder jo ikke op med at elske dem man har haft det så dejligt med. Derfor vil jeg altid også kun være et opkald væk.

Nogle af mine bedste minder med Mette, er når vi sov i telt i haven. Vi slæbte et tv med derud, bare fordi det var så hyggeligt og vi kunne. Mette havde en dukke der kunne græde, og hun kunne græde ligesom den, så ægte kunne det lyde..

Når vi spiste is ved Gardasøen, eller badede på Kreta.

Om søndagen når vi spiste pizza sammen og alle de gode børnefødselsdage vi havde.


Min fritidsinteresser er mest kreative ting, forskelligt håndarbejde samt at lave smykker, jeg viser lige lidt eksempler;


Min interesse for at lave smykker, startede for ca 15 år siden. I starten var det mest sølv smykker, men nu laver jeg mest i guld. En stor del af det guld jeg i tidens løb har brugt, har jeg arvet fra mine forældre og bedsteforældre.

Min søde kæreste har været med søværnet på mission som læge og fra Dubai havde han en (lille) guldbarre med hjem, så den blev også straks smeltet om.

En overgang var jeg bedst til at lave fingerringe, så lavede jeg charms til mit hjemmelavede armbånd som I også kan se på billederne, så var der en tid med Tags og øreringe. Der er også blevet indfattet nogle diamanter og lavet lidt sjove ting, som måske bliver smeltet om…


Jeg er vild med lækkert tøj, sko, taske og smykker, præcis som de fleste andre kvinder selv om min stil nok er lidt gammeldags for de fleste af bloggens læsere.

Nogle af mine foretrukne tøjmærker er: Heartaffair, Burberry, Johnny was, Lala Berlin, Heartmade, Utzon, Cambio, Wolford og Fabiana Filippi

Jeg er glad for mulberry tasker og bærer rigtig gerne lynggaard smykker. Nedenfor har jeg vist nogle af mine yndlings smykker, så i kan se dem.

Nu hvor Mette er blevet voksen, elsker jeg hendes selskab, elsker hendes ungdoms livslyst, det er så befriende og man bliver bare glad i låget af at være sammen med hende. Skønt at have en at tale mode og stil med selvom jeg næsten er dobbelt så tyk og tre gange så gammel som Mette. Vi får vendt alt muligt mens vi drikker kaffe og jeg mindes min egen ungdom ;-)

Desuden er det fantastisk at blive ringet op, når Mette har brug for mig til at strikke en hue, eller være med til at vælge stof til en gallakjole, jeg elsker det..

Hun vil altid være min lille prinsesse og glæder mig til hun skal hun fejres, når huen om ikke så længe er på plads på hendes smukke hoved.

Tilslut kommer der lige lidt info om noget en tante ved om Mette, som I måske aldrig har hørt:

1. Da Mette var lille var der ikke så meget ”pige” i hende, hun var gerne beskidt tøjet fuldstændig i uorden og hvis den ene fletning ikke har gået op, så var håret i hvert fald godt uglet.

2. Mette har været ved Gardasøen 21 gange.

3. Mette har gået til AL slags sport…..i mindst 3 uger..

4. Mette er en mester i at lære fætter hvordan man giver et rigtigt kram

5. Mette har i en tidlig alder forsøgt at barbere ben med sin fars ”skraber”. Det blødte meget, og resulterede i grimme sår, og tjek ved hudlægen hver uge i 1 måned…

KH Tante Ina

Synes godt om

Kommentarer