Thursday takeover #1

hello there.

Jeg har tænkt på at lave en serie her på bloggen. Den kommer til at hedde ''Thursday takeover'', hvor der kommer en gæst og skriver et indlæg. Håber i vil tage godt i mod det. Her kommer det første indlæg i serien.

Kisses M

__________________________________________________________________

Hej alle sammen!

I dag har jeg været så heldig, at få lov at overtager bloggen. Jeg hedder Maja Dion, og er en af Mettes gode veninder. Jeg er 19 år gammel og bruger min tid på at gå i 3g sammen med Mette, træne og arbejde. Mette og jeg lærte hinanden at kende for snart 3 år siden, da vi startede på HHX. Mette og jeg kom ved et tilfælde til at sidde ved siden af hinanden første skoledag. Vi skulle hurtigt smalltalke, så vi kunne lære hinanden at kende, hvorefter vi skulle præsentere hinanden for resten af klassen. Jeg husker tydeligt denne situation. Mette begynder at fortælle om sig selv:

“Jeg hedder Mette, jeg er 16 år gammel og fylder 17 her den 15. august. Forresten så hold lige lørdag den 15. august 2015 fri, for der holder jeg 18 års og den skal du altså med til Dion! Jeg lige lige gået på Vivild efterskole. Jeg vil gerne være sygeplejerske når jeg bliver “voksen”. Jeg interesserer mig meget for race og jeg er næsten ude og se mine brødre køre hver weekend, jeg styrer blandt andet deres facebook side.”

Jeg må indrømme jeg var chokeret. Når man ser Mette, tror man slet ikke hun er sådan, som hun egentlig er. Udadtil virker Mette som en rigtig tøsetøs, sågar en smule snobbet/arrogant, men det er hun slet ikke! Hun er ligesom alle andre, hun er lige så underlig, som alle andre, og helt nede på jorden. Selvom hun ser perfekt ud, er hun langt fra perfekt, hvilket jeg elsker hende for. Hun har benene plantet solidt på jorden. Jeg kunne mærke, at jeg synes hun var en interessant pige, som jeg helt sikkert ville gå hen og blive rigtig gode veninder med. Mette er en person man ikke kan andet end at holde af. Hun kan være pisse irriterende, når hun snakker om alle de tasker hun har planer om at købe, men på bunden er hun god nok, hehe. Lige siden vi lærte hinanden at kende, har jeg aldrig været i tvivl om, at Mette ville begynde at blogge eller lave youtube, det er lige hende! Inden Mette startede på efterskole havde hun nemlig en blog, den hed FitnessbyMette. Den har hun hørt meget for igennem gymnasiummet. Jeg tror 100% også, at det er derfor hun ikke har startet den her blog noget tidligere, hvilket er synd. Jeg er dog sikker på, at det her lige er Mette, og at hun bliver rigtig glad for det, hvilket jeg ved hun allerede er. Det var en lille historie om, hvordan Mette og jeg lærte hinanden at kende.


Inden jeg slutter helt af, har jeg lige 5 ting der kendetegner Mette:

  • Mette er nok det mest skoletrætte menneske på jorden. Skole er slet ikke Mette, hun er meget bedre til at være kreativ i hendes eget tembo. Hun bryder sig ikke om at blive tvunget til at være kreativ i form af en dansk tid, på et hvis tidspunkt.
  • Mette er altid meget støttende og altid klar med et kram hvis man har brug for det. Hun er god til at smide alt hvad hun har i hænderne for at prioritere sine veninder.
  • Mette spiser kun mad der ser lækkert ud (Det ved I 100%!), så hvis man har hyggeaften med Mette, skal frugten og slikket ligge perfekt, så det er instaværdigt, hvis nu man lige skulle tage et billede. Hun kan faktisk bedst lide, hvis det KUN er hende der laver maden, så ved hun nemlig at det hele ser pænt ud, og ser ud som i hendes hoved.
  • Mette siger ofte “Overvejer virkelig at købe det her” og mit respons er rigtig ofte “Hold kæft hvor er det grimt”, nogle gange lytter hun og andre gange købet hun det alligevel.
  • Mette er altid positiv! Det meget sjældent at man oplever hende negativ. Hvis der er noget hun er negativ om, fx i forhold til skolen vælger hun ikke at møde op, i stedet for at være negativ. Dermed opdager man det ikke ;)

Jeg håber I fortsat vil følge med i Mettes liv både her på bloggen og Instagram, jeg kan love jer for, at der er en masse spændende ting på vej!

Jeg håber i synes det her var interesant, og jeg kan få lov at lave et indlæg mere engang i fremtiden.

instagram: Majadion


- Dion.

Synes godt om

Kommentarer