THURSDAY TAKEOVER #6

Hello there.

Så er det igen tid til thursday takeover. Denne måned skal i møde en af mine rigtig gode veninder Maria, som jeg har kendt lige siden folkeskolen. Maria er en af de personer jeg kan lave alt med, og som jeg elsker at bruge min tid sammen med. Jeg håber i vil tage god imod hende.

Kisses M

Hej med jer!!

Mit navn er Maria, jeg er 20 år gammel, og jeg er en af Mettes gode veninder. Jeg er blevet spurgt, om jeg vil være denne måneds Thursday takover, hvilket jeg selvfølgelig har sagt ja til. Jeg håber, I er klar på at læse med.

Mette og jeg har kendt hinanden, siden vi var helt små. Når det er sagt, har der været en del år, hvor vi ikke har haft kontakt. Jeg bor i Skødstrup sammen med mine forældre, ligesom Mette gør. Mette og jeg har gået på samme folkeskole, og vi har derudover gået til en del sportsgrene sammen. Jeg kan dermed bekræfte, at Mette er fuldkommen talentløs på en fodboldbane og som gymnast – så thanks God, at hun nu har fundet sin plads i bloggerverdenen ;-)

Nå, jeg blev student denne sommer - stort tillykke til jer, der også er blevet det. Jeg afsluttede 3 fantastiske (men også hårde) år på Risskov-Gymnasium, og nu venter et godt sabbatår forude for mig. I mit sabbatår har jeg planer om at arbejde for at spare nogle penge sammen, da jeg, ligesom mange andre, gerne vil ud og opleve verdenen. Om jeg kommer til at holde 1 eller 2 sabbatår, inden jeg igen skal i gang med at studere, har jeg ikke bestemt endnu. Når jeg ikke går i skole, arbejder, dyrker sport eller tilbringer tid med min familie eller mine venner, er en af mine yndlings beskæftigelser at tegne og male. Min farfar interesserede sig meget for kunst, og han har malet stort set alle de malerier, der pryder væggene hjemme hos os. Jeg husker tydeligt, hvilket eventyr jeg forsvandt ind i, når han tog mig med ind på hans malerværelse, der var fyldt til renden med staffelier. Der var maling over alt på gulvet, og jeg kunne slet ikke få armene ned, når jeg fik lov til at klaske et maleri til med maling. Jeg tror, det var her, min interesse opstod.
Jeg går ud fra, at mange af jer der læser med, enten går (eller har gået) i folkeskole, i gymnasiet eller i en anden form for skole. Her handler det ofte om at præstere, og jeg tror, de fleste kender følelsen af, at man hele tiden skal være på for at leve op til de krav, der stilles. Når jeg tegner, er der ikke nogle, der forventer noget af mig, og jeg skal hverken præstere eller imponere. Det er en fantastisk måde at få ro over tankerne på!

Det er ikke fordi, mine tegninger er til den store guldmedalje, men jeg synes alligevel, I skal se nogle af dem, jeg har lavet de sidste par år:

MEN, det hele skal selvfølgelig ikke kun handle om mig og mine fritidsbeskæftigelser. Det er populært at lave en ”fem ting I ikke vidste om Mette”, men jeg synes efterhånden, at det meste er blevet nævnt, så jeg vil derfor lave en 3 ting der er fede at lave med Mette og 3 ting der ikke er fede at lave med Mette. Jeg synes, det giver jer endnu et indblik i, hvem Mette er som person OG som veninde:

1: Det er fedt at holde hygge-æde-aftener med Mette.

Bag blogger-facaden, alt den sunde mad og det fine tøj, gemmer der sig en side af Mette, som jeg virkelig er fan af. Jeg elsker, når Mette og jeg tropper op i hver vores joggingsæt og holder hygge-æde-aftenener. Jeg tror, at mange har opfattelsen af, at bloggere kun spiser, hvad der bliver vist på de sociale medier, men selvfølgelig gør de ikke det. Når Mette og jeg holder hygge-æde-aftener, spiser vi som 4 voksne mænd, og det er ofte meget ulækre sager, vi spiser. Selvom Mette måske fremstår en smule ”forfængelig” på ydersiden, så gemmer hun på en helt anden side, der kommer til udtryk, når hun eksempelvis beslutter, at vi skal kværne 4 hotters med det hele – JEG ER VILD MED DET!

2: Det er ikke fedt at gøre sig klar med Mette (medmindre man virkelig har tålmodigheden i orden).

Hvis ikke Mette er helt sikker på, hvordan hendes outfit skal være inden eksempelvis en fødselsdag eller en bytur, så skal man ikke gøre sig klar med hende. Hun skifter nemlig ofte tøj op til 10 gange, før hun synes, hendes outfit er, som det skal være. Hun kan også finde på at skifte tøj midt under en fødselsdag, hvis hun fortryder det outfit, hun har taget på.

3: Det er fedt at gå ture med Mette.

Hvis man nyder at gå lange ture, er Mette lige den gå-makker, man skal have fat i. Mette er meget aktiv, og hun er samtidig enormt konkurrenceminded. Det er derfor virkelig fedt at gå ture med hende, fordi hun altid er klar på at slå personlige-rekorder. Det resulterer ofte i, at vi bevæger os ud på en 15 kilometers gåtur, hvor vi virkelig får snakket om alt mellem himmel og jord.

4: Det er ikke fedt at have Mette på holdet, hvis man spiller fodbold.

Hvis du godt kan lide at spille fodbold, så skal du ikke ønske dig at have Mette på holdet. Det er blevet nævnt før, at Mette har forsøgt sig med en masse sportsgrene. Én af de sportsgrene, Mette og jeg har taget del i sammen, er fodbold. Jeg kan derfor skrive under på, at det ikke er fedt at have hende på holdet, hvis man går efter at vinde. Mette er nemlig typen, der formår at skyde ved siden af målet, selvom hun står en meter foran. Hvis hun får øje på en hund, der befinder sig i nærheden af banen, eller eksempelvis en blomst i græsset, så er al fokus flyttet fra spillet, og hun forvandles til en forhindring i spillet.

5: Det er fedt at have Mette med på shopping.

Mette er meget direkte, og hun er bestemt ikke bange for at sige sin mening. Når man kommer ind på livet af hende, opdager man også, at hun faktisk har meget få hæmninger, hvilket ofte resulterer i nogle rigtig sjove episoder. Det er fedt at have Mette med på shoppeture, fordi hun ikke er bange for at fortælle, hvis faconen på kjolen ikke passer til ens kroptype, eller hvis man burde købe trøjen i rød i stedet for blå. Derudover er hun også utrolig god til at komplimentere andre, og hun er derfor også god til at fortælle, hvis der er et item, der virkelig klæder en.

6: Det er ikke fedt at lave lektier eller gruppearbejde med Mette.

Som Mette klart og tydeligt har givet udtryk for, så interesserer hun sig på ingen måde for at gå i skole. Det er derfor en dum idé at lave gruppearbejde eller lektier med Mette, medmindre du trænger til at lave absolut ingenting og blive underholdt af hendes mindre gode sangstemme. Mette aner ofte ikke, hvor hendes noter, afleveringer eller power-points stammer fra, og hun har en tendens til konstant at komme med inputs, der bestemt ikke har noget skolefagligt indhold. Eksempelvis da hun spurgte om hjælp til hendes DIO-opgave om flygtningekrisen i Tyskland, men konstant snakkede om, hvilke tasker hun ville købe i fremtiden.

Det var alt, jeg kunne bidrage med i denne måneds Thursday takeover. Jeg håber, I har nydt at læse med, at jeg har givet jer et indtryk af, hvem jeg er som person, OG at I har lært Mette endnu bedre at kende. På gensyn!


Synes godt om

Kommentarer