THE PERFECT LINGERI

Hello there

I dag skal det handle om noget af det jeg elsker allermest, nemlig lækkert undertøj. Jeg elsker undertøj, og det er noget jeg ikke har noget imod, at bruge penge på. Jeg synes ikke der er nogle lækre, end at have noget ordentligt undertøj, som ser virkelig lækkert ud. Selvom jeg nu er single, og ikke skal vise det frem til nogle, så er det stadig utrolig lækkert, og forkæle sig selv med godt undertø, og vide, at man ser ordentlig ud, haha. Er jeg den eneste der har det sådan?

Jeg har egentlig altid elsket undertøj. Det er ingen hemmelighed, at jeg ikke er udstyret med de største bryster, men jeg har med årene, eller rettere sagt, det seneste år, lært at elske dem. Det åbner nogle muligheder op for outfits, som man ikke kan med store bryster, så som nedringet tøj, eller måske en lidt udfordrende bodystocking, som ville blive utrolig vulgær med store bryster, ser lige pludselig bare super fint ud, med små bryster!

Jeg kan huske tilbage til dengang jeg skulle købe min første bh. Jeg tror det var omkring 7 klasse, hvor jeg ikke gad være den eneste der ikke havde en bh på længere, jeg synes det var på tide at jeg kunne forsvare at købe en, selvom jeg vitterligt ikke havde noget at hylde den ud med. Så jeg købte den sødeste lille snoopy bh i str. A65, hvilket egentlig ikke er en rigtig bh, nærmere noget du tager på, for at ligne du har bare lidt fyld, haha. Bryst situationen er da heldigvis blevet lidt bedre nu, haha. Jeg kan tydeligt huske, at mine trøjer fra den dag af, skulle være så stramme som overhovedet muligt, så man kunne se at det bulede lidt ud.

Men siden den dag har jeg forelsket mig i undertøj. Hvergang jeg er i en butik som har en undetøjsafdeling, skal jeg altid lige ind og kigge på deres udvalg, og drømme om alt det pæne de har. Jeg har i forvejen utrolig meget undertøj, men jeg mener ikke man kan have nok. Jeg synes også det er super lækkert, at få inkorporeret undertøjet i sin outfit. F.eks er jeg vil med at have en lækker bh på, og med en blondetrøje over, så man kan se bh'en under, og så med en åben skjorte over. Eller hvis man har en bh på med nogle detalje over brystet, så med en dybtudskået (er det overhovedet et ord?) trøje over, så man kan se deltajerne. Det handler selvfølgelig om hvordan man styler det, så man ikke kommer til at udstråle noget forkert.

Nedenfor har jeg samlet 6 lækre sæt undertøj, som godt måtte finde vej til min undertøjsskuffe. Min favorit er nok det øverste og nederste til venstre, og så er jeg helt vild med trusserne fra sættet øverst i højre hjørne.

Håber i er lige så vilde med disse sæt, som jeg er

Kisses M

Accessories

Synes godt om

Kommentarer

Cecilie
,

De er såååååå fine 🙉🙉🙉 Jeg har kigget på https://www.hunkemoller.dk/dk_da/41-diva-ikke-formstobt-bojle-bh-tan-103831.html for jeg har desværre ikke råd til dem du viser 😔😔 men de er flotte!❣️💕

Instagram @mettehogh