THE PERFECT DINNER ROOM

Hello there

Igår lavede jeg et par afstemninger på min Instagram, angående hvad i gerne ville læse mere om her på bloggen. I var meget enige om, at i gerne ville se mere til bolig indretning. Jeg kigger utrolig meget på bolig indretning for tiden, da jeg ofte sidder og sammensætter små collager, over hvordan jeg godt kunne tænke mig, mit hjem skal se ud, når jeg (forhåbentlig snart) flytter hjemmefra.

Jeg har altid gået utrolig meget op i stil, og på mange punkter har jeg min helt egen stil. På en måde meget rå, på andre måder ret feminin og minimalistisk. Jeg hygger mig rigtig meget med at sammensætte de her små collager, da jeg går rigtig meget op i hvordan mine rum ser ud (også på nuværende tidspunkt, hjemme ved mine forældre). Jeg har i flere år efterhånden, ønsket mig ting til mit kommende hjem, da jeg ikke vil gå på kompromis med kvalitet, men jeg ved mange af de ting jeg godt kunne tænke mig er rigtig dyre, så det ikke vil være noget jeg ville have råd til at købe med det samme når jeg flytter, derfor har jeg ønsket mig det i mange år, så jeg nu står og har næsten alle de store ting, til at flytte hjemmefra.

Jeg har neden for samlet nogle af mine favorit møbler, og pynteting, til en potentiel spisestue, efter mit hoved. Alle ting er som altid tagget på collagen, så i nemt kan klikke jer ind og se dem.

Vil i have endnu flere af disse indlæg? Måske et indlæg om hvert rum i et hus/lejlighed?

Kisses M


Synes godt om

Kommentarer

nathjafollin
nathjafollin,

Så fint smukke <3

nouw.com/nathjafollin
Mettehogh
Mettehogh,
Tusind tak søde! <3
nouw.com/mettehogh

Instagram @mettehogh