​THE 4 BROW STYLES BY BENEFIT

Hello there

Da jeg var til Fashion week i København, var jeg en af dagene, et smut forbi benefit. De havde fået til opgave at farve og vokse mine bryn, hvor vi derefter skulle afprøve nogle bryn look på mig.

Benefit er lige udkommet med deres "4 bryn styles", det er egentlig blot 4 forskellige bryn styles, hvor der bliver vist hvilke produkter der skal bruges til hvert look. Super smart,så man nemt kan finde ud af, hvilket styles der passer til en selv, hvilke produkter der skal bruges, og hvordan man kreerer det. Det gode ved disse looks er, at man kun skal bruge mellem 2 og 3 produkter pr. Look.

Hende der skulle farve og vokse mine bryn, var desværre syg, så det fin jeg gjort i Benefit i Aarhus da jeg kom hjem. De er simpelthen blevet SÅ fine nu, og jeg er rigtig tilfreds med resultatet!

Vi valgte i København at afprøve alle 4 looks på mig, for at finde ud af, hvilke der passede bedst på mig.

Til sidst blev vi enige om, at de looks der var pænest på mig var Naturel og feathered. Det er et super nemt look at lave, og jeg er begyndt at lave dette look hver eneste dag! Så nemt og hurtigt.

Nedenfor har jeg vist billede af alle 4 looks, hvor jeg "bærer" dem.

Alle produkter er selvfølgelig tagget på billederne.

Synes i ikke det er smart med disse looks? Jeg synes i hvert fald det er virkelig overskueligt, når de er vist på den her måde, og man kan se h ikke produkter der skal bruges.

Kisses M

Feathered

Naturel

Straight

Bolt & angular

Synes godt om

Kommentarer

Instagram @mettehogh