TASKE SNAK + BRUG FOR JERES HJÆLP

Hello there

Så er jeg hjemme igen fra København, øv altså, kunne godt bruge lidt flere dage i storbyen, men det må altså blive en anden gang. Tilbage til virkeligheden, eller rettere sagt taske drømmeland. Jeg sidder stadig i et dilemma om hvilken taske der skal blive min næste baby. What to do??? Jeg er kommet så langt, at jeg ved det skal være endnu en Gucci taske, og at det skal være deres GG marmont model, men farven er jeg ikke sikker på... Jeg troede egentlig at jeg havde sat mig fast på, at det skulle være den sorte suede, meeen nu har jeg bestemt mig for at farve min grønne proenza schouler taske sort, og jeg er i forvejen lidt modstander af sorte tasker i min egen garderobe, fordi jeg synes det kan blive lidt kedeligt. Arh med den er også bare smuk i sort. HELP ME PLEASE..

Jeg var inde i Gucci butikken i mandags, hvor jeg fik øje på den bærfarvede, egentlig fordi jeg ville prøve størelsen igen, og den sorte var udsolgt, så jeg kunne prøve den i bærfarvet, og nøj hvor var den altså fin! Og nu er jeg altså i tvivl.. Den røde er også kommet op og vende igen!

Så derfor har jeg brug for jeres råd og meninger. Jeg har nedenfor lavet en meningsmåling, så i hver især kan give jeres mening til kende, og jeg måske kan finde frem til hvilken taske der skal med mig hjem snart!


Hvilken taske skal blive min næste?

Synes godt om

Kommentarer

Linnea Albrechtsen,
No go til sort!!! Rød er vildt tidløs, hvor den bærfarvede er perfekt til efteråret. Har selv stemt rød for oh my god, den er lækker!!!
www.couturecrash.com
Mettehogh
Mettehogh,
Ja sort er lidt et no go, men også bare så smuk. Virjelig en svær beslutning, tror først jeg bestemmer mig i butikken, hehe
nouw.com/mettehogh
Malous
Malous,
Personligt er jeg VILD med den bærfarvede!! Der skiller man sig virkelig ud 😍
nouw.com/malous