SURF KIND OF DAY

Travel

Hello there

Igår var Sara og jeg ude at surfe. Det er noget af det jeg har set aller mest frem til, ved denne tur, udover selvfølgelig at se Sara igen. Det seneste år, har jeg virkelig gerne ville prøve at surfe, men har altid troet at man skulle langt mere syd på, for at det kunne være en mulighed, så da Sara fortalte at man kunne surfe her på Fuerteventura, blev jeg så glad.

Vi havde meldt os på et hold med en masse andre nybegyndere, hvor vi skulle være på vandet i omkring 4 timer. Først skulle vi lære alt omkring teknikken, hvor vi skulle ligge på vores bræk på sandet, og øve os i at komme op og stå på det. Det er faktisk en del svære end man skulle tro. Når vi havde teknikken, skulle vi ud på vandet, og prøve at fange en bølge vi kunne stå på. Jeg må indrømme, at jeg havde regnet med, at det kunne jeg da sagtens finde ud af. Jeg tænke ''det kan da ikke være så svært. Finde en bølge og kom op og stå, det skal jeg nok klare''. Jeg ændrede dog hurtigt mening, haha. Jeg kom kun op og stå på en bølge 2 gange, hvor jeg den ene af gangene væltede ind i en anden person, haha. Men for lige at forsvare mit ikke eksisterende talent for surfing (åbenbart), fortalte vores lære os, at man skulle stå omkirng 150 time, før man har lært at surfe. Så det er vel okay jeg ikke er den bedste, endnu ;))

Men selvom jeg ikke var så god som jeg havde regnet med, var det noget af det sjoveste og fedeste jeg nogensinde har prøvet! Jeg skal helt sikkert prøve det igen på et tidspunkt. Jeg elsker virkelig at prøve nye ting, og især noget jeg kan blive lidt udforet ved, og det må man sige jeg gjorde her! Det var utrolig hårdt, da man hele tiden bliver væltet af bølgerne, og nærmest flyver rundt i vandet, haha. Det ser lidt vildt ud, når man sidder på stranden og kigger på det, og kan også godt føles lidt vildt, når man pludselig kan se en stor bølge, og man godt ved, at man ikke kommer over den, og man få sekunder efter bliver væltet helt omkuld af den. Men jeg er på ingen måde vandkræk, jeg er sådan en vandhund, så jeg elsker det!!

Nedenfor har jeg delt et par billeder, fra igår. Jeg kunne desværre ikke få nogle billeder, fra da jeg var på vandet.. Det var lidt ærgerligt, men i det mindste fik jeg nogle super fine fra stranden med mit bræt.

Må i have en dejlig dag

Kisses M

Synes godt om

Kommentarer

KerinTobanelli
KerinTobanelli,

Ser mega fantastisk ud! Det må have været en stor oplevelse at prøve at surfe. Men ja det lyder måske nemmere end det i virkeligheden er. Men øvelse gør mester, så du skal nok blive god. 😊

nouw.com/kerintobanelli