SOME DAYS IN COPENHAGEN, AND OFF TO THE WINTERWONDERLAND

Hello there

Sorry for stilheden her på bloggen, jeg har for at være ærlig, haft en masse personligt rundt om ørene, så der har ikke lige været overskudet til bloggen. BUT im back.

I går aftes kom jeg hjem, efter en egentlig meget spontan, men fantastisk tur til København, med min veninde Ditte. Ditte skulle til en jobsamtale, og vi besluttede at gøre det til en lille tur, hvor vi ellers ikke havde nogle planer, udover at hygge en masse.

Vi kom til København lørdag eftermiddag, og var helt smadret, så vi bestilte blot lidt takeaway, og drak noget vin med Dittes kusine. Vi tænkte vi lige ville ud og have en enkelt drink, hvilket ente med den sjoveste bytur længe, og tømmermænd i to dage efter.. Knap så fedt, men man må jo tage det sure med det søde, haha.. Jeg elsker spontane byture, det er ALTID de sjoveste!!

Dagen efter var det eneste vi lavede, at spise en masse mad, både brunch, og aftensmad ude, men det var skønt ikke at skulle røre en finger, og bare kunne bestille hvad vi ville.

Alt i alt har vi haft den skønneste tur, med nogle dejlige oplevelser, en masse mad, og liiiidt for mange drinks!
Jeg er sikker på, at der ikke går længe, før vi genoptager denne succes.

Lige nu er mine forældre og jeg lige landet på vores hotel i Østrig, hvor vi skal være indtil lørdag. Det er blot en lille og meget spontan skiferie, vi mente vi havde brug for. Det bliver dejligt med lidt kvalitid med dem, det er ikke tit vi er afsted bare os længere, eftersom vi alle er ret travle mennesker, men så sætter man også automatisk mere pris på dagene, når man så endelig er afsted. Jeg er dog blevet lidt små syg efter København, min hals har det ikke for godt, men jeg håber det er bedre i morgen, så jeg er klar til en masse gode timer på pisterne. Det er hele 3 år siden, at jeg sidst stod på ski, så det bliver fantastisk.

Jeg lover at opdaterer jer herfra.

Kisses M

Jakke, Zara (på udsalg i butikkerne nu til 499kr) / Bukser, Zara (på tilbud i butikkerne nu til 129kr) / Smykker, Jane Kønig & Maanesten / Solbriller, Rayban / Taske, YSL

Jakke, Zara / Hasltørklæde, Acne

Synes godt om

Kommentarer

Andrea
,
Så fin jakke! Hvor er den fra?
Mettehogh
Mettehogh,

Tusind tak, jeg er også helt vild med den. Den er fra Zara 😊

nouw.com/mettehogh
Ann Sofie
,

Hvilken størrelse har du den fine jakke i?

Mettehogh
Mettehogh,

Jeg har min i str. xs 😊

nouw.com/mettehogh
Louise Andersen
,

Virkelig fin strik du har på indenunder, hvor er den fra? 😊

Mettehogh
Mettehogh,

Tusind tak! Den er fra Second female 😊

nouw.com/mettehogh

Instagram @mettehogh