SOCIAL FOODIES FLØDEBOLLE KURSUS

Hello there

Som i kunne følge med i på min snap og Instagram i går, var Winnie og jeg til et flødebolle kursus hos Social Foodies i Aarhus. Vi havde aldrig prøvet selv at lave flødeboller før, kun spist færdiglavede flødeboller flittigt. Det var simpelthen så sjovt, og hyggeligt. Jeg havde aldrig før smagt noget eller været inde hos Social Foodies før, men jeg må sige, hånden på hjertet, at jeg virkelig var imponeret, over deres utrolig lækre varer, men også hele deres sjæl bag virksomheden. Det der er lidt specielt ved Socail Foodies er, at de har deres egen kakao plantage i Afrika, hvor stifteren bag virksomheden et par gange om året er nede og besøge dem der arbejder på plantagen. De går meget op i fair trade, og at der er gode forhold for deres medarbejdere, også dem der arbejder for dem i Africa. Jeg synes det er utrolig cool, at de har deres egen plantage, og super god stil, at ejeren ofte rejser ned til dem, for at have en god relation til dem.

Tilbage til det kursus vi var på. Det er et lille kursus hvor der er plads til 9 mennekser. Man får hver 10 bunde lavet af ren rå marcipan, 5 små og 5 store, som man derefter selv putter skum på, og vender i chokolade. Der var både en almindelig skum, en med lakrids, og en med hindbær. Hindbær var klart min favorit, jeg elsker at den er lidt mere syrlig, end de andre. Dertil kunne man pynte med hindbær pulver, lakrids pulver og kokus.

Det var simpelthen så sjovt, at lave sine egne flødeboller,og slet ikke så svært som jeg havde regnet med. Jeg synes vi slap ret godt fra det. Jeg er i hvert fald ret glad med mit resultat.

Vi fik også lov til, at smage butikken andre varer, og jeg kan klart anbefale deres is, den er virkelig lækker!! Deres müsli, dadel og kokus barer var også utrolig lækre. Dem kunne jeg godt finde på at købe, for at have lidt at snacke af herhjemme.

Jeg kan klart anbefale jer, at tage på dette kursus. Det var utrolig hyggeligt, og rart der kun var plads til 9 mennesker. Vores ''underviser'' var også utrolig sød og hjælpsom. Alt i alt synes jeg det var en virkelig god oplevelse, og jeg kunne sagtens finde på at gøre det en gang til. I kan læse mere om deres kursus, og tilmeldig her, hvis det er noget i er interesseret i.

Har i prøvet at lave jeres egne flødeboller?

Kisses M

Synes godt om

Kommentarer

Floraandersen
Floraandersen,
ser lækkert ud 💋😍
nouw.com/floraandersen
Mettehogh
Mettehogh,
Det var så lækkert!!
nouw.com/mettehogh
carolinemattsson
carolinemattsson,
Mettehogh
Mettehogh,
SophieBuschSimonsen
SophieBuschSimonsen,
Helt klart på min to-do liste for 2018! <3
nouw.com/sophiebuschsimonsen
annaofelia
annaofelia,
Det ser virkelig godt ud <3 Verdens bedste Valentines date idé du gav mig der - tak!
nouw.com/annaofelia