SERVICE & CO I UNDERVISNINGEN

Indlæg lavet i samarbejde med, og betalt af Service&co

Hello there

Som i sikkert ved, er jeg lige nu på guideskole hos Service & Co, i Pineda de Mare, i Spanien. Jeg har allerede været her i 4 uger. Det er helt vildt, som tiden går.

Det har simpelthen været de bedste 4 uger. Det er helt ufatteligt, hvad vi har lært, både fagligt, men også om os selv. Det havde jeg slet ikke regnet med, da jeg tog afsted.

Flere af jer har spurgt ind til, hvordan en typisk skoledag ser ud, her på guideskolen. Det er virkelig svært at svare på, da ingen skoledage er ens her. MEN, jeg kan prøve at forklare lidt, hvordan en skoledag KAN se ud.

Vi møder ofte mellem 08.00-09.00 om morgenen, og så har vi skole indtil kl. 13.00. Fra kl. 13.00-15.00, har vi siesta, hvor vi skal spise lidt frokost, og hygge med de andre elever. Fra 15.00-19.00 har vi timer igen, og fra 19.00.20.30 har vi pause. Ofte har vi timer igen fra 20.30-22.00. Derefter har vi fri, og kan gøre hvad vi vil.

Det er nogle utrolig lange dage, men dagene er simpelthen så fede alligevel. Vi har det alle så godt med hinanden, og så længe det sociale spiller, så gør det ikke noget, at vi har lange dage. Vores instruktører er også gode til, at lave sjove indslag i timerne, så det ikke bliver kedeligt!

En undervisning kan f.eks. være en transfer undervisning, hvor vi lærer alt teori bag den perfekte transfer. Hvis nogle af jer er i tvivl om hvad en transfer er, så er det busturen enten til, eller fra lufthavnen, når man rejser med et charter selskab. Der er nemlig en hel del viden bag denne transfer, som jeg i hvert fald ikke havde tænkt over. Vi har alle været til eksamen i transfer allerede, så den er nu afviklet, og vi er klar til næste eksamen.

For 1 uge siden havde vi to dage, med en dejlig dame ved navn Sidsel. Hun skulle lære os om et redskab der hedder ’’Disc profil’’. Kort fortalt er disc profil, en profil over en selv, ens styrker, svagheder, og hvordan man agerer i forskellige situationer. Først starter man med at tage en lang test, hvor man svarer på en helt masse spørgsmål. Til sidst bliver testen tjekket, og man finder ud af, hvilket af bogstaverne : D, I,S, og C man er høj på. Alle bogstaver står for hver deres ting. Jeg er personligt høj på både I og D. I’et betyder at man er super social, elsker at have mange bolde i luften, og vil helst ikke gå glip af noget. I’et elsker også at arbejde sammen med andre, men kan bedst lide selv at gå forrest.

D’et er den styrende i gruppen, den der har et mål de går benhårdt efter, og en person der hviler i sig selv, og ikke bekymrer sig, om hvad andre tænker om en.

I forbindelse med at alle på skolen fik fundet frem til, deres personlige profil, blev vi inddelt i grupper, KUN med personer med samme bogstaver. Derefter skulle vi se hvor forskellige folk med samme bogstaver kunne være. Vi blev også delt i grupper, hvor der var en fra hvert bogstaver, hvor vi skulle løse forskellige opgaver. Netop fordi alle bogstaver står for noget forskelligt, og komplimenterer hinanden utrolig godt, i et gruppe arbejde.

Vi skulle senere på klassen se nogle video klip, og bagefter ud fra kropssprog, mimik, og sprog brug, fortælle om de forskellige personers profiler.

Det har givet mig en kæmpe forståelse for andre mennesker, at have fået kendskab til dette redskab. For mig er det meget nemmere nu, at forstå, hvorfor andre mennesker agerer som de gør, i visse situationer, og det har en større betydning for mig, end jeg havde regnet med. Det er også en god måde at finde ud af, hvordan man skal snakke til folk, udfra hvilket bogstav de er. F.eks. er C’et meget struktureret, og vil helst ikke høre for meget om andre ting, end lige præcis hvad det handler om. Der skal man blot komme med de konkrete detaljer, og ikke alt muligt andet. Modsat er I’et meget socialt, og vil rigtig gerne høre om andre ting også, og smalltalke mens man stadig kommer til sagen.

Det synes jeg er utrolig vigtigt at vide. Det er også noget jeg kan bruge i forbindelse med mit arbejde, og i forhold til mine kunder. Netop at finde ud af, hvordan de foretrækker en dialog, enten over mail, telefon eller fysisk!

Aftentimerne varer ca. I 1,5 timer. Der har vi ofte noget mere aktivt, enten noget gruppearbejde, nogle ting vi skal gøre alle sammen, i fællesskab, eller måske et arrangement. Aftentimerne er altid super hyggelige, selvom man altid er utrolig træt, når man når dertil.

Personligheds mæssigt vil jeg sige, at jeg allerede nu, har lært utrolig meget om mig selv. Meget mere, end jeg havde regnet med, jeg vil lære, på hele forløbet. Vi bliver virkelig taget med ud på en rejse, hvor vi selv guider os igennem. Så længe man har et positivt mindset, og er klar på de udfordringer der bliver sat, så kan jeg garantere jer for, at man lærer meget om sig selv.

Som i også ved, har jeg allerede delt en helt masse på både Instagram stories, snapchat og billeder på Instagram, og mange af jer har vist stor interesse for det.

Om man vil ud som guide eller ej, så er det en fantastisk oplevelse at være her, og man lærer så meget, som man kan tage med sig hjem!

Hvis i har bare den mindste interesse i at være guide, kan jeg klart anbefale jer, at tage på guideskole hos Service & Co. Service & Co har endnu en guideskole på Malta, som strækker sig over 10 november til 13 december.

Jeg håber i har kunne bruge dette indlæg, og at i synes det er sjovt, at følge med i min oplevelse her i Spanien.

Kisses M

Synes godt om

Kommentarer

Victoriamarie
Victoriamarie,
Elsker dit outfit!
nouw.com/victoriamarie

Instagram @mettehogh