SERVICE & CO I SIESTA PLANER

Indlæg lavet i samarbejde, og betalt af Service & co

Hello there.

Som i så i går, er jeg lige kommet hjem fra gyuideskolen, men jeg fandt dette indlæg jeg havde skrevet dernede, som jeg ikke synes i skal snydes for. Så here you go

---------------------------

Hold da helt op, hvor går tiden hurtigt! Men man siger jo også, at tiden flyver afsted, når man har det godt. De ord giver ihvertfald mening her! Der er start gået 5 uger, hvilket vil sige, at min tid på Service & Co guideskolen, snart er slut. ØV!

Jeg føler hele tiden at jeg skriver i mine indlæg, at i spørger meget ind til mit ophold, men jeg modtager virkelig mange beskeder angående dette. Så jeg tænkte, at jeg ville skrive lidt mere om det. Det er jo sådan, at vi som i kunne læse i mit sidste indlæg, har utrolig meget skole hernede, men vi har også siesta hver eneste dag, og i siestaen laver vi nogle ret hyggelige ting, som jeg vil fortælle jer om.

Vi bor i en lille by, lidt uden for Barcelona. Selvom byen ikke er den største, er den rigtig hyggelig, og her er den lækreste strand, lige ude foran hotellet. Byen har de sødeste lokale mennesker, som altid smiler og hilser høfligt på os. Der udover er der en masse små cafeer og restauranter, og faktisk også et par butikker, foruden alle souvenirbutikkerne.

En af de ting vi har gjort i vores siesta, er at tage mad med ned på stranden, og spise den der, og sole os bagefter. Det er rigtig hyggeligt, og man kommer hinanden ved på en anden måde, end hvis man spiser på en restaurant, eller på værelset. Ydermere, når man har muligheden for, at spise frokost på stranden, i november måned, så skal man da også gøre det. Am i right?

Som i ved, er stranden et af de steder, jeg bliver allermest inspireret! Jeg synes det er det dejligste sted, og et sted hvor jeg kan slippe alle mine tanker, og bare gå i min egen verden. For snart 2 uger siden, var der en udflugt man kunne melde sig på, eller man kunne vælge at blive hjemme. Min roomie var med på udflugten, mens jeg prioriterede arbejde, og blev hjemme. Jeg kunne for en gangs skyld sove ’’længe’’. Jeg stod op kl. 09.00, trak i mit træningstøj, og gik en lang tur på 6km, langs stranden. Det er noget af det bedste jeg ved. Musik i ørene, men ikke for højt, så det overdøver bølgerne. Havet, og lyden af bølger der slår ind, er for mig noget af det mest behagelige jeg ved. Jeg slapper helt af, og tænker absolut på ingenting. Jeg nyder det bare. Det er noget af det jeg nyder, ved at bo så tæt på vandet.

Om aftenen kan man også være heldig, at være ude til solnedgangen. Solen går hurtigt ned her. Jeg mener det allerede er kl. 18.30, men man kan være heldig at nå at se det..

Samme dag som jeg gik turen, var jeg også ude med nogle af de andre for at spise lidt sent frokost, og på vej tilbage, var solen ved at gå ned, så vi gik selvfølgelig ned på stranden, for at skyde nogle billeder, med solnedgang i ryggen. Den baggrund kunne jeg godt vænne mig til, hehe. Det er simpelthen en af de smukkeste solnedgange jeg nogensinde har set! Det var så fint.

Når det kommer til siesta, er vi også rigtig gode til, at gå ud og spise en hel flok af gangen, hvilket er virkelig hyggeligt. Her i byen, er der nogle utrolig lækre lokale steder, som vi efterhånden er ved at finde frem til - lidt sent måske. Meeeen, better late than never ;)

Det jeg vil sige med det her er, at selvom skemaet er presset, er der stadig tid til, at man kan lave nogle hyggelige ting sammen. Det handler bare om at prioritere lidt. Service & co skolen varer kun i 5 uger, og tiden flyver afsted, så det er med at være på, tage med ud, og ikke lukke sig inde på værelset. Jeg vil lyve, hvis jeg sagde at man ikke bliver træt, men dertil vil jeg også sige, at det er det HELE værd! Jeg kan kun tale for mig selv, men det er i hvert fald 5 uger, jeg sent vil glemme, hvilket også skyldes alle de ting vi laver sammen.

Jeg håber det har givet jer et lille indblik i, hvad vi også laver, når vi er på guideskole

Må i have det dejligt

Kisses M

Synes godt om

Kommentarer

KerinTobanelli
KerinTobanelli,
Dejligt at du har haft en fantastisk tur!! <3
nouw.com/kerintobanelli

Instagram @mettehogh