SÅDAN PASSER JEG EKSTRA GODT PÅ MIN HUD, OG PLEJER DEN BEDST MULIGT

Dette indlæg er lavet i samarbejde med Klinik Isabelle Philipp

Hello there

I dag skal det handle lidt om hudpleje, og det med at pleje sin hud tilstrækkeligt. De fleste af jer ved godt, at jeg da jeg var yngre døjede utrolig meget med Akne, og det har desvære sat sine spor. Hvis man spørger mig selv, mener jeg, at min hud er lidt til den grove side, og ikke så pæn, som den kunne være. Jeg er dog ikke plaget af bumser længere, heldigvis! Det er meget meget sjældent, at jeg får en bums, så det skal i ikke høre mig klage over.

Før sommerferien var jeg til min første behandling, hos min nye super dygtige kosmetolog Isabelle Philipp. Hun holder til i Hinnerup, 20 min fra Aarhus, så det er super let tilgængeligt for mig.

Vores mission med min hud er, at få den lidt finere, så den er fin og blød helt ned i de nederste lag. Vi skal pleje den, og give den alt det kærlighed den kan trække. Alt dette sker via nogle behandlinger i Isabelle's fine klink. Jeg har som sagt allerede fået første behandling, som var en behandling egnet til en lidt stresset hud, og til personer med fart over feltet. Behandlingen tog lige omkring 1,5 timer. Det var super dejligt og afslappende. Behandlingen er en del mere anderledes, end andre behandlinger jeg før har prøvet, da det ikke kun er ansigtet der bliver berøt. Både nak, skulder og arme bliver også nusset og masseret under behandlingen. Simpelthen så dejligt. Alle produkterne der blev brugt i behandlingen var fra Comfort Zone's under mærke Skinregimen.


Behandlingen foregik så ledes:

Vi startede med at rense huden med en cleansing gel. Dette blev gjort 2 gange, for at være sikker på, at hele huden var gennem renset. Det er faktisk noget Isabelle fortalte mig efter, som er super vigtigt at gøre, i sin egen hudpleje rutine, netop at rense huden 2 gange, både morgen og aften! Netop for at få regnet selv de dybe lag af huden.

Efter rensen fik jeg en frugtsyre på, som går ind og eksfolierer, samt booster huden.

Derefter blev mit ansigt, nak, og arme masseret. Det var en anderledes form for massage, da det ikke er den traditionelle massage man kender fra en massør, men en massageform der er inspireret af kinesisk Qigong og moderne fysioterapi. Det var en del af behandlingen, at Isabelle f.eks skulle gå ind og trykke forskellige steder på mine arme og på min nak, alt imens jeg også fik den dejligste ansigts massage, som min hud virkelig nød godt af!

Til sidst fik jeg en mineral essens på huden, hvilket er en form for luksus lotion til ansigtet. Det den gør, er at påføre huden alt den fugt den har brug for, og gør at huden stråler, og ser endnu mere frisk ud, end den gjorde før.

Det er ved at være et par måneder siden min første behandling, og der er heller ikke længe til min næste, hvilket jeg ser super meget frem til! Men jeg føler, helt fra hjertet af, at da jeg gik fra klinikken, at min hud havde det virkelig meget bedre! Jeg har hele sommeren brugt den lækreste solcream til ansigtet fra Comfort zone, og en tilhørende ansigts scrub også, og jeg føler min hud har takket mig for det. Som sagt har jeg kun været til 1 behandling indtil videre, og det er begrænset hvor meget der kan ses efter det, men jeg føler at min hud havde brug for behandlingen, og at jeg kunne se min hud blev mere frisk, og det samme fordi jeg netop er begyndt at rense huden 2 gange, frem for 1 gang, morgen og aften.

Jeg glæder mig utrolig meget til, at se hvad Isabelle kan gøre ved min hud, og hvordan det kommer til at se ud, når vi engang er færdige med vores behandlings forløb.

Hvis i er interesseret i samme behandling som jeg, eller blot en af hendes andre behandlinger, kan i læse mere inde på hendes hjemmeside her

Må i have en dejlig mandag

Kisses M

Synes godt om

Kommentarer

Instagram @mettehogh