SÅDAN LAVER DU DE BEDSTE JUICE

Hello there.

I dag skal det handle om hjemmelavet juice. Jeg elsker juice!! Og jeg elsker at lave min juice selv, idet jeg kan mixe og matche den præcis som jeg vil. Herhjemme har vi en slowjuicer, og den er simpelthen fantastisk til at lave den perfekte juice. Jeg vil helt klar anbefale folk der elsker at lave deres juice selv, at anskaffe jer en slowjuicer.

I dette indlæg vil jeg dele 2 af mine yndlingsjuicer. Normalt skriver jeg ikke ned hvad jeg blander sammen, da det kommer meget an på hvad jeg har i købeskabet, og hvad jeg har lyst til. Dog husker jeg altid disse to juicer, da de er så friske, og lækre! Man kan selvfølgelig blande lige hvad man vil, men jeg vil alligevel dele disse to små ''opskrifter'' med jer.

I det år jeg har haft slowjuiceren, har jeg elsket at bruge juicen som en slags frugt. Som i ved, er jeg helt vild med frugt, og derfor falder det mig så naturligt, at mixe alle mine yndlingsfruger og grøntsager sammen, til en lækker juice. At lave sin egen juice, er en rigtig god måde at få en masse frugt i løbet af dagen, og få det til at smage så lækkert! Samtidig med det er super lækkert, er juice også rigtig sundt, det er jo en win win! Det skal dog lige siges, at der er en masse frugtsukker i frugten, og derfor skal man ikke drikke alt for meget! Der er også en del syre i frugt, hvilket er utrolig dårligt for tænderne, derfor anbefaler jeg jer, at bruge sugerør når i drikker juice, just a little tip ;)

Nedenunder har jeg delt lidt billeder, og for hver juice, har jeg vedlagt en seddel med de frugt og grøntsager jeg har brugt.

Jeg håber i er lige så vilde med at læse disse opskrift indlæg, som jeg er med at skrive dem.
I må have en dejlig lørdag.

Kisses M

DEN SØDE!

Denne juice er simpelthen helt fantastisk! Den er lidt sød, da ananassen giver den sødme, dog giver citronen og grapen den en god syre, som spiller godt sammen med det søde. Jeg er kæmpe fan!

Jeg har med vilje ikke skrevet hvor meget af hver, jeg har brugt, Det vil jeg lade være op til jer. Det kommer meget on på hvad man vil have juicen til at smage mest af.

Det du skal bruge er:

  • Ananas
  • Appelsin
  • Citron
  • Grape
  • Kiwi

DEN STÆRKE!

Den her juice er også virkelig lækker. Den er meget anderledes end den søde. Det der gør den så lækker, i følge mig, er helt klart ingefæren. Jeg elsker ingefær i juice, det gør den ekstremt frisk, og en en lille smule stærk. Ingefær er UTROLIG stærk, derfor vil jeg anbefale at i starter med en lille stykke (1-2 cm), for at finde ud af hvor stærkt det er. I kan altid putte mere i, men aldrig tage noget af. Noget andet jeg elsker i denne juice er gulerødderne. Gulerødder smager fantastisk i juice. Hvis man aldrig har smagt det, kan det lyde lidt underligt, at putte det i en juice, men det smager så dejligt! Det er helt klart også en juice jeg synes i skal prøve at lave.

Det du skal bruge er:

  • Citron
  • Gulerødder
  • Ingefær
  • Æble

Synes godt om

Kommentarer

Anne
,
Hvor er din skjorte fra? 😊
Mettehogh
Mettehogh,
Den er fra lollys laudrys 😘
nouw.com/mettehogh
dittemarie
dittemarie,
Bruger du en juicer eller bare en blender? <3
nouw.com/dittemarie

Instagram @mettehogh