SÅDAN FÅR DU ET SUNDT HÅR TIL VINTER

Hello there

Som jeg har fortalt jer tideligere, så forsøger jeg at fokuserer rigtig meget på hårpleje, især op til de kolde perioder. Jeg hader simpelthen, når min har det knækker, og jeg har spaltede spidser. Jeg forsøger at bruge hårkur 1 gang om ugen, og bruge de bedste produkter til mit hår. Mit hår er for tiden lidt skadet, og derfor gør jeg alt hvad jeg kan, for at få det sundt igen.

I tirsdags var jeg inde hos frisør Cut 'n' cool i Aarhus, fordi jeg havde fået anbefalt en hårbehandling, som Henriette fra Cut 'n' cool kan lave. Behandlingen hedder Niophlex, og er fra IDhair. Det er en form for ultra dybdegående hårkur, kun frisører kan lave. Man kan godt sammenligne den med en hårkur, som genopbygger og forbygger håret indefra, hvor almindelige hårkure styrker og forbygger udenpå. I niophlex serien er der en shampoo, balsam, en nr. 3 som man skal bruge hjemme, som en form for hårkur, og en rescue spray, som man sprayer i vådt hår før man føntørre hår.

Nedenfor har jeg delt et billede af mit hår før behandlingen, og efter. På efterbilledet er der IKKE brugt nogen styling produkter, olier eller glattejern!! Det er udelukkende hårbehanlingen, shampooen og balsamen der har været brugt.

Mir hår er stadig helt silkeblødt, og glat. Selvom mit hår har været sat op i en hestehale det meste af dagen, har jeg ingen irriterende bule på håret, fordi mit hår er blevet så blødt.

Hvis det er en behandling i har lyst til at prøve, kan i få den lavet inde hos frisør Cut 'n' cool i Aarhus.

I kan komme i kontakt med Henriette her:

Instagram : HER
Hjemmeside :HER
Telefon/mobil : 86 10 20 00 / 31 39 86 10
Adresse : THORVALDSENSGADE 28, 8000 AARHUS C


Her her i et før og efter billede, af behandlingen. Ikke tag jer af, at mit hår nederst i venstre side jer UTROLIG tyndt ud. Det er det ikke, det er blot på billedet. Jeg ville bare have begge billede skulle være ens. Just so you know.

Her kan i se alle de produkter der er i serien. De kan købes ved mange frisører, og også på nettet.

  • Beauty

Synes godt om

Kommentarer

Instagram @mettehogh