Q&A #3

Hello there

Så blev det til endnu en Q&A. Jeg håber i får besvaret de spørgsmål i har holdt inde med.

Hvornår er du lykkelig?

Det er et meget svært spørgsmål at svare på. For mig er lykke meget udefinerbart, men ofte når jeg sidder og tænker nærmere over tingene, kan jeg mærke en lykkefølelse indeni, over de ting jeg har opnået, og de personer jeg har omking mig. Det er for mig lykke

Beskriv dig selv med 3 ord?

Udadvendt, smilende, perfektionistisk (i hvert fald når det kommer til arbejde, men ikke på så mange andre punkter ;-))

Hvad har du som baggrund på din telefon?

På min lås-skærm har jeg min veninde Nikoline og jeg. Nikoline ligger lige nu på hospitalet så jeg ser hende desværre ikke så meget som jeg gerne vil. Derfor betyder det her billede rigtig meget for mig, og får mig til at smile hver eneste dag.

På min hjemme-skærm har jeg et billede af min Nicklas iført sin gamle køredragt, og sin racerbil fra sidste år (han er racerkører). Jeg synes det er en obligatorisk ting at have sin kæreste som baggrund, og jeg synes har er virkelig lækker derpå.

Har du nogle kæledyr?

Ja, jeg har en lille muffer (boxerhund) som er 12 år gammel, og hedder Enzo.

Har du en kæreste?

Ja, min kæreste hedder Nicklas og vi har været sammen i 2,5 år.

Hvad er sundhed for dig og hvordan holder du dig sund?

For mig betyder sundhed ikke nødvendigvis at du spiser grøntsager, og aldrig må spise slik. Jeg synes det er vigtigt at spise varieret og få motioneret i løbet af ugen. Hvis man spiser varieret er der jo også plads til at man spiser en pose bland-selv-slik når man har lyst til det. For mig behøver sundhed ikke at være noget der er kedeligt og trist. Sundhed er også for mig også, at jeg føler mig tilpas i min krop. At spise varieret og motionere må også være mit svar på hvordan jeg holder mig sund. Jeg forsøger så vidt muligt, at træne 3 gange om ugen.

Hvor lang tid bruger du på at gøre dig klar om morgenen?

Det er meget forskelligt! I hverdagen vil jeg hellere sove 15 minutter længere om morgenen, så jeg bruger måske 15-20 minutter. Når jeg går i bad om morgenen, tager dte selvfølgelig lidt længere tid, det er klart.

Kan du fortælle tre ting som ingen ved om dig?

  • Folk kender ikke til første gang jeg skulle prøve at barbere ben. Det endte i et stort blodbad hvor jeg 6 måneder efter gik til konsultation hos en hudlæge for at han skulle tjekke at mit sår voksede ordentligt sammen. Jeg skulle hilse at sige, at det var et ret stort sår, og det var ret alvorligt (min læge turde i hvert fald ikke have ansvaret for det). Det vildeste er at jeg slet ikke har noget ar efter det i dag. Credit til min hudlæge!
  • Jeg har gået til næsten alle sportsgrene jeg kan nævne, uden at have fundet én eneste som jeg kunne finde ud af. Jeg tror til sidst min mor var ret træt af mig, da jeg ikke gad gå til de forskellige ting længere, lige efter hun havde betalt for et helt år af sportgrenen, haha. Sorry mommy.
  • Hvis jeg er vild med en fyr er jeg sindssygt genert. Hvilket overhovedet ikke stemmer overens med at jeg er meget udadvendt overfor alle andre.

Hvad er dit ynglings citat?

”What doesn’t kill you makes you stronger”. Det er et rigtig kliche citat. Men det er virkelig noget jeg har husket mig selv på, i svære perioder, og det er så rigtigt!

Hvad er det dejligste ved Aarhus?

STEMNINGEN! Uden tvivl. Der er bare en helt anden atmosfære, end i alle andre byer jeg har været i. Aarhus er bare indbegrebet af hygge.

Hvilket talent ville du ønske du havde?

Helt klart at kunne synge. Jeg kan rigtig godt lide at synge, men jeg tror ikke dem omkring mig kan lide når jeg synger, haha.

Hvem kan få dig til at grine aller højest?

Det er der 3 personer der kan faktisk. Min storebror Christian og mine to veninder Emilie og Maria. Jeg har altid ondt i maven af grin, når jeg er sammen med dem.

Hvad har du ændret i din kost siden du startede med din personlige træner?

Jeg spiser ca 400 gram grøntsager om dagen. Jeg forsøger at holde mig fra slikket, ikke fordi der er noget galt i at spise slik, så længe man spiser varieret. Jeg vil bare se hvor langt jeg kan nå i de måneder jeg har en personlig træner. Udover det, har jeg ikke ændret noget. Jeg spiser stadig kød, sovs og alt andet jeg plejer (udover slik). Meeeen jeg må da indrømme, at jeg glæder mig til at stykke slik hist og her. Men det er VIGTIGT at sige, det er IKKE min træner der siger, at jeg ikke MÅ spise slik, det er mig selv.

Hvordan mødte dig og Nicklas hinanden?

Det er faktisk en sjov historie. Vi lærte hinanden at kende ved at mine to brødre og Nicklas var til samme julefrokost, og snakkede en del med hinanden i løbet af aftenen. Da jeg så mine brødre efterfølgende sagde de til mig at de havde fundet den fyr de synes jeg skulle blive kæreste med. Jeg synes det var meget underligt, og synes ikke de skulle blande sig i det.Men alligevel var det lidt spændende, så vi begyndte at skrive sammen. Dengang boede han i Italien, så vi mødte først hinanden 5 måneder senere. Efter et par måneder, blev vi kærester.

Jeg håber i har nydt denne lille Q&A

Kisses M

Synes godt om

Kommentarer

Michelle Rønn,
Dejlig måde at lære dig bedre at kende på! <3
www.chelleblog.dk
Mettehogh
Mettehogh,
tusind tak, jeg vil meget gerne lave flere af disse indlæg i fremtiden <3
nouw.com/mettehogh

Instagram @mettehogh