PRODUKTER JEG TESTER FOR TIDEN #1 HUDPLEJE

Beauty

Hello there

I dag skal jeg introducerer jer for en ny serie, jeg kommer til at køre her på bloggen. Det bliver en serie jeg har valgt at kalde ''produkter jeg tester for tiden''. Det giver lidt sig selv, hvad indlægget handler om, nenlig at jeg fortælle jeg hvilke produkter jeg tester for tiden, da jeg altid tester utrolig mange forskellige produkter, for at prøve noget nyt, og for at finde ud af, hvilke produkter der fungerer bedst til mig. Meningen med denne serie er, at jeg kan fortælle jer hvad jeg tester, hvad jeg har erfaret indtil videre, med de pågældende produkter, og måske jeg endda kan introducerer jer nye mærker, i ikke kendte til før.

Denne gang vil jeg blot fortælle om hudpleje produkter jeg tester for tiden, så det ikke bliver for uoverskueligt for både jer om mig. Når jeg tester produkter, gør jeg det ofte et par måneder af gangen, med de samme produkter, så jeg kan danne mig et reelt overblik og indtryk af det pågældende produkt.

Det skal lige siges, at jeg ikke er den store hudpleje guro, så jeg ved ikke særlig meget om hvad produkterne kan. Derfor er det udelukkende min personlige oplevelse med de pågældende produkter, og ikke så meget om hvad produkterne indeholder, og havd de indgredienser kan for huden


Tan-Luxe tan booster

Tan boosteren fra Tan-luxe er et serum man blander i sine creamer, olier eller hvad man ellers smører kroppen ind i. Man skal bruge den 2-3 uger op til man skal på ferie, og under ferien. Den skulle kunne gå ind i huden og forberede den på solen, og gøre, så huden tager bedre og hurtigere imod solen. Det er et produkt jeg har været utrolig spændt på at prøve. Jeg brugte det op til min sidste ferie, og synes også jeg fik lidt farve, men ikke umildbart mere end jeg plejer.. Men jeg brugte den dog også kun 10 dage op til ferien, og selvfølgelig under ferien også. Det kan sagtens være, at jeg ikke brugte den længe nok før. Jeg bruger den også nu, så nu må vi se hvordan den fungerer når jeg tager afsted igen. Jeg håber den fungerer, for så er det et vidunder produkt, jeg altid skal have til at stå derhjemme! Noget helt andet er, at den dufter helt fantastisk af ferie!

Vejl. pris: 430kr. Kan købes her

Swissclinic day cream

Swissclinic er et mærke jeg længe gerne har ville teste! Jeg har nu fået anskaffet mig to produkter derfra, som mine forventninger var tårnhøje til. Dag cremen brugte jeg først i 1,5 uge, hvor den fedtede min hud utrolig meget, hvor jeg derefter lagde den på hylden, og egentlig havde dødsdømt den. Da jeg kom hjem fra ferie, prøvede jeg den igen, og denne gang performede den helt fantastisk! Jeg kan slet ikke undvære den nu. Man skal ikke bruge særlig meget produkt, og den tørrer på ingen tid, og den gør huden så brød. Jeg er utrolig stor fan af den nu!

Vejl. pris: 575kr. Kan købes her

Swissclinic micellar gel

Lige som cremen fra Swissvlinic havde jeg også høje forventninger til denne micellar gel. Jeg er vandt til at fjerne min makeup enten med en micellar water eller en ansigtsrens, så jeg havde i forvejen mine favorit rense produkter. Men helt fra hjertet, så er denne gel blevet tilføjet til min favorit liste nu! Den er så utrolig nem at arbejde med, og den fjerne makeuppen utrolig let, og effektivt, og ikke mindst meget skånsomt! Gel'en skal blot på en vatrondel, og så stille og roligt køres rundt i ansigtet (ikke øjnene), og med to vatrondeller er ALT mit makeup væk! Og huden er dejlig blød, og klar til dagcremen også fra swissclinic. Den kan jeg klart anbefale jer at købe!

Vejl. pris: 295kr. Kan købes her

Artistry hydra-V Nourishing gel cream

Artistry serien testede jeg før Swissclinic. Det er en helt fantastisk og let serie. Den er jeg stadig rigtig glad for. Det er bla. den serie jeg har med når jeg rejser, netop fordi den er så let i formularen, og blød på huden. Cremen er lidt en blanding mellem en cream og en gele, og det er jeg rigtig glad for, når jeg er på ferie, så det ikke er noegt der fedter på huden, da jeg i forvejen får lidt fedtet hud af varmen og solcrem.

Vejl. pris: 330kr. Kan købes her

Artistry hydra-V Vital skin serum concentrate

Dette er et serum, tilhørende cremen ovenover. Det er et utrolig let serum, som tørrer ind i huden på ingen tid. Jeg er som sagt virkelig glad for disse to produkter, og har næsten opbrugt dem begge to, og kan ikke udelukke, at jeg anskaffer mig igen på et tidspunkt. Jeg er helt vild med at bruge et serum indenunder min cremer, da det giver noget ekstra fugt, og jeg ønsker helst, at påføre så meget fugt, som overhovedte muligt, til min hud.

Vejl. pris: 525kr. Kan købes her

Jeg håber at i synes om denne lille serie. Det næste indlæg i serien, tænker jeg skal omhandle hår produkter. I er mere end velkommen til at skrive, hvis i har nogle ønsker i gerne vil læse om? Måske ansigtsmasker, olier til kroppen, body scrubs osv.

Må i have en dejlig søndag

Kisses M

Synes godt om

Kommentarer

Frederikke
,
Super velskrevet, inspirerneden og gennemført indlæg 🙌🏼 Flere af denne slags! Og meget gerne med make-up ✨
Mettehogh
Mettehogh,
Tusind tusind tak, det er jeg rigtig glad for. Det næste indlæg, kan sagtens være om makeup 😊
nouw.com/mettehogh