PRESS DAY IN CPH

Hello there.

Så blev det fredag, og jeg har so far haft den vildeste uge! Jeg er helt høj på glæde, og kan næste ikke få armene ned. Min krop bobler inden i. Samtidig har jeg haft en meget følelsesladt uge samtidig, da jeg i starten af ugen var utrolig presset, og havde det ret skidt indeni, grundet jeg glemte at passe på mig selv i alt det her, og aldrig gav mig selv lov til at holde fri. Jeg holdte en lille pause fra instagram, og bloggen, and now i'm back, stronger than before!

Dagen igår, var over alle forventninger. Ikke fordi selve pressedagen var specielt anderledes end jeg havde forventet, men jeg mødte nogle super søde mennesker, og fik besøgt en masse, som jeg er så glad for! Jeg er i hvert fald hjemme, men det bedste humør, og med hovedet fyldt med gode minder.

Som jeg kan forstå, er i ret glade for, når jeg tager jeg med i mine planer, og fortæller om mit liv, og hvad jeg laver. Derfor tænkte jeg, at jeg ville fortælle jer om pressedagen, og fortælle hvad en pressedag egentlig er.

Presse dag er en dag, hvor virksomheder/PR bureauer holder noget åbent hus, hvor influencers kan komme og se nye kollektioner af varer, i dette tilfælde var det SS18 kollektionerne (sommer kollektionerne 18).

Nu er det jo stadig meget nyt for mig, alt det her, idet bloggen stadig ikke er så gammel. Men ikke desto mindre, elsker jeg disse dage. Jeg nyder at komme lidt til København, møde nogle nye mennesker, og lækre brands (bedre) at kende. I går var sådan en god dag!

Jeg var til et par forskellige pressedage, hos nogle PR bureauer, og derudover fik jeg også besøgt nogle andre PR bureauer. Jeg elsker at komme på besøg, og få en lille snak med nogle søde mennesker. Det er så hyggeligt.

I går mødte jeg smukke @iliridakrasniqi hos et PR bureau. Det var første gang jeg snakkede med hende, trods jeg havde fuldt flittigt med i hendes medier et års tid. Vi tog senere sammen til et andet PR bureau, derefter ud og fik noget kaffe, og skød nogle lækre billeder. Det var så hyggeligt.

Nedenfor har jeg lagt lidt billeder ind fra igår, samt mit outfit!

Hav a nice (fri)day

Kisses M


Strik, Isabel Marant (Kan købes hos Filuca V) , HER / Bukser, Gina Tricot / Smykker, Maanesten, og Jane Kønig / Jakke, Zara Kids / Sko, Ganni HER

Synes godt om

Kommentarer

Sofie
,
Simpelthen så smuk en strik! Den må jeg eje 😊 Hvad str. har du din i? God weekend. 😊 Knus
Mettehogh
Mettehogh,
Ja du må så!! Den er helt fantastisk!! Jeg har min i str. 34. Rigtig god weekend til dig også <3
nouw.com/mettehogh

Instagram @mettehogh