PINK AND PARISIENNE

Hello there

I dag skal det handle om det her lækre forårsvejr, som endelig har vist sit ansigt. Eller rettere sagt, et outfit, der passer til vejret. Nemlig mit seneste outfit fra Instagram. Jeg har netop lige anskaffet mig denne lækre skjorte fra Rails. Som i ved er jeg en sucker for Rails, MEN jeg går nærmest aldrig i sort. Jeg føler sort er lidt en dræbende farve for mig, og jeg føler mig ikke komfortabel i den, desværre. Men denne skjorte har lidt tern, med noget gråt og flere nuancer af sort, så den gik lige. Det var en enten eller skjorte for mig. Enten ville den blive brugt flittigt, ellers ville det være en ''nah, måske i morgen'' skjorte. Heldigvis blev det til det først nævnte!

Jeg er helt vild med den her ''parisienne'' trend der kører for tiden. Den gør mig i så godt humør. Mit pariser hat er også ny, og kan vi lige tage et øjeblik, over hvor cute den er?? Synes simpelthen den er så fantastisk!

På billederne kan man også ane min nye palme tatovering, som i kan læse mere om her. I har efterspurgt en del, at få lov at se mere til mine nye tattoos, så her kan i se den ene lidt. Den anden må i vente med, til vejret bliver så godt, at jeg kan have en t-shirt på ;)

Må i have en dejlig dag

Skjorte, Rails her / Jeans, Gina Tricot her / Sko, Bianco Her (simular) / Hat, Bronté

Synes godt om

Kommentarer

Thefashiondove
Thefashiondove,
Virkelig fint outfit!!
nouw.com/thefashiondove
Mettehogh
Mettehogh,
Tusind tak! <3
nouw.com/mettehogh
frurosendahl
frurosendahl,
Det ser super godt ud! 😊
nouw.com/frurosendahl
Mettehogh
Mettehogh,
Tusind tak! 😊
nouw.com/mettehogh

Instagram @mettehogh