ORIGINS EVENT

Hello there


Det er lige gået op for mig, at jeg fuldstændig har glemt at fortælle jer om det origins event jeg var til i sidste mandags.. Sorry, men som i ved, har jeg været lidt ved siden af mig selv, og prøver at slappe lidt af (kommer nærmere indlæg omkring derpå søndag). Jeg har det allerede meget bedre, ikke at sige jeg er helt på toppen. Jeg bliver stadig nødt til, at minde mig selv om, at jeg skal passe på mig selv, og slappe af en gang imellem.

I sidste mandags var jeg til en morgenmads event med orgins, og nogle andre super dygtige bloggere. Så var så hyggeligt! Jeg mødte nogle stykker, jeg havde fuldt et godt stykke rid, men aldrig havde mødt f.eks søde @CharlotteCaroline, det var så hyggeligt. Jeg elsker når jeg møder nogle inde for samme fag, som man kan mærke man klicker med! Hende kan jeg også anbefale i tjekker ud, hun er virkelig dygtig!

Eventet blev afholdt på restaurant 108 i København. Morgenmaden var super lækker, og damerne fra origins, var så søde! De fortalte om hele hirstorien bag brandet, og om processen fra ideen til et produkt, og til produktet bliver produceret. Det var ret spænende.

Serien eventet var om, er deres nye Ginzing serie, som indeholder kaffekorn, og agerer som en form for espresso shot til huden! Nu har jeg brugt hele serien siden eventet, og uden at lyve, kan jeg mærke min hud elsker serien! Min hud ser meget mere leveninde og tilfreds ud (hvis man kan sige det, haha).

Jeg har nedenfor delt lidt billeder fra eventet.

Kisses M

Synes godt om

Kommentarer

CharlotteCaroline
CharlotteCaroline,
Hvor er du dog herlig! <3
nouw.com/charlottecaroline

Instagram @mettehogh