OPSKRIFT: HEALTHY MORNING WAFFLES

Hello there

Så blev det torsdag, og min anden fridag i streg (!!!), det er det rene luksus! I dag startede jeg dagen med en af mine yndlings morgenmads opskrifter. Sunde vafler. Jeg kan love jer for de er gode, og faktisk også okay sunde. Jeg spurgte jer om i ville se opskriften på min instagram, og det var i meget enige om, at det ville i gerne. Så den deler jeg selvfølgelig med jer.

Det eneste der er i er, æg, bananer, kokosmel og lidt salt. Når jeg har lidt længere tid om morgenen, og rigtig skal hygge mig, så er det for det meste de her vafler jeg laver. De smager (i følge mig) fuldstændig som almindelige vafler, hvilket jeg synes er fantastisk. Hvem vil ikke gerne have vafler, TIL MORGENMAD??

Det du skal bruge er:

3 bananer
2 æg
4 spsk kokosmel
1/2 tsk. Salt
1 spsk kokosolie (til stegning)
Frisk frugt

Opskriften er så nem, da alle ingredienserne blot skal blandes sammen (udover frugt og kokosolie). Så finder du dit vaffeljern frem, og smelter en lille smile kokosolie på det. Derefter laver du vaflerne, som på almindelig vis. Jeg plejer at toppe mine vafler med mango, blåbær, banan, mandler og lidt 80% chokolade. Men man kan bruge lige hvad man har lyst til. Det er virkelig lækkert, og for mig, en rigtig god start på en fridag.

Jeg håber i alle får en dejlig dag!

Kisses M

  • Food

Synes godt om

Kommentarer

Instagram @mettehogh