OM AT VÆRE UGENS BLOGGER!

Hello there

Som i måske har lagt mærke til, på Nouw’s forside, er jeg i denne uge, ugens blogger! Jeg er simpelthen så glad! I er for vilde! Jeg er så taknemlig. Det hele er bare gået så stærkt, og jeg prøver at følge med, samtidig med at jeg stopper op og nyder hvert øjeblik, og hvert indlæg jeg skriver til jer. Jeg synes det er så surrealistisk at tænke på, at jeg på knap 2 måneder, kan blive ugens blogger! Da jeg for knap 2 måneder siden tog springet, og begyndte at lave layout til bloggen, havde jeg et lille håb om, at der bare ville være nogle få der ville følge med, så det ikke blot var en blog hvor jeg skrev til mig selv. Men i bund og grund begyndte jeg med at blogge, fordi jeg vidste at det var det rigtige for mig, og jeg havde helt ret. At i så gider at klikke ind på bloggen, dag efter dag og læse hvad jeg skriver til jer, er så fantastisk. Jeg havde aldrig i min vildeste fantasi (og jeg har en vild fantasi), drømt om, at jeg på så kort tid ville nå så langt, eller for den sags skyld, stå med titlen som UGENS BLOGGER. I har simpelthen taget mig med storm! Jeg er virkelig overvældet! Jeg ved ikke hvordan jeg skal takke jer nok. Tak er et lille ord, fordi det betyder simpelthen så meget for mig, det her. Uden jer ville jeg ikke havde fået denne titel, eller være hvor jeg er nu!

Så igen TUSIND TAK!

I kan læse indlægget HER!


Noget helt andet er, at mine forældre og jeg i dag er ankommet til Pourto Rico på Gran Canaria. Her er så dejligt og smukt, og ikke mindst utrolig dejlig varmt! Dagen i dag har været brugt på at nyde udsigten og solen (vi ankom først kl. 15.00), og havde kun overvejelser om om vi skulle ligge på maven eller ryggen! Lige til at overskue ikke? ;)

Jeg lover jer, at jeg nok skal få lavet nogle indlæg hernede, nok mest outfit og ferie billeder, men jeg har på forhold lavet nogle indlæg, som kommer op i løbet af ugen, som ikke er ferie relaterede. Hold øje med min Instagram: Mettehogh, der kommer jeg helt sikkert, til at poste en hel del billeder! Det skulle i hvert fald ligne mig.

Jeg håber i nyder jeres påskeferie.

Kisses M

Synes godt om

Kommentarer

Instagram @mettehogh