NYE SKØNHEDSPRODUKTER DER IMPONERER

Indlæg lavet i samarbejde og betalt af Cocopanda.dk

Hello there

Så er jeg tilbage på skrivende fod, og i dag skal det handle om noget, som jeg ikke selv føler, at jeg skriver nok om. Det er nemlig skønhedsprodukter. Igennem de seneste par år, har jeg læst meget om skønhedsprodukter, blevet præsenteret for mange, og derved lært utrolig meget om alverdens produkter, inden for skønhedsverdenen. Der er jo et hav af forskellige produkter på markedet, som alle kan noget forskelligt. Om man ønsker, pleje produkter, makeup produkter, eller hvad hjertet ellers begærer, så findes det nærmest. Nogle gange kan det godt være lidt af en jungle at finde rundt i.

Jeg er teamet up med Cocopanda.dk, som er en skønhedshjemmeside, hvor man altså kan købe et hav af forskellige mærker, både high street, og high end mærker. Det er en hjemmeside jeg før har brugt en del, både fordi man kan finde hvad man søger, og fordi der meget meget ofte, er gode rabatter at spare. Jeg har selvfølgelig også et par koder til jer, som i kan bruge for lidt ekstra rabatter ''MET10'' (giver 10%I, ''METFRI'' giver jer fri fragt.

Som jeg startede ud med at skrive, er det her et emne jeg skriver alt for lidt om, og det er der faktisk en grund til. Jeg er lidt for godt til, at bruge de samme produkter, og derfor kun får testet nye produkter meget kort, hvorefter jeg hopper tilbage til mine favoritter. MEN! Jeg har nu klikket nogle produkter hjem fra Cocopanda, som jeg gerne vil fortælle jer lidt om. Det er nemlig nogle produkter jeg længe gerne har ville teste, og nu er de testet, og jeg er klar med en lille ''guide'' til jer.

Første mærke jeg gerne vil teste indenfor makeup-up, det er YSL. Jeg har igennem mange år hist og her, brugt deres kendte ''Touche Éclat concealer''. Det er en sindsyg god concealer, som er let og blød på huden, og dækker det den skal. Det er ikke en concealer man skal bruge, hvis man har en del urenheder der skal dækkes, men jeg bruger den under øjnene, og til at lysne steder i ansigtet, og for at colorcorrecte min hud. Det er den FANTASTISK til.

Efter jeg har brugt den concealer i flere år, har jeg været ret nysgerrig på at teste andre produkter fra lige netop YSL. Det er et brand de fleste kender til, men dog har jeg aldrig selv prøvet andet makeup, end den concealer.

Jeg har bestilt en foundation, bronzer, læbestift og selvfølgelig min yndlings concealer hjem fra YSL. Jeg har testet det hele i et par uger, og jeg må ærligt fortælle jer, at jeg synes det er gode produkter.

Hvis vi starter med læbestiften, så har jeg bestilt den hjem der hedder ''Rouge Volupté Shine Lipstick'', i farven #47 beige blouse. Jeg har aldrig nogensinde været læbestiftpigen, men jeg vil gerne være det. Jeg føler ofte en læbestift kan pifte et outfit op, og give det lidt mere liv! Dog har altid følt, at en læbestift er tør og ubehagelig på læberne, og noget man kan se ''skaller'' på lang afstand. Det gør YSL læbestiften IKKE! Den frugtgiver mine læber utrolig godt, hvilket jeg ofte har manglet, når jeg en sjældent gang har bevæget mig ud en læbestift. Faktisk er den blevet en ret stor favorit, som jeg altid har med i min taske, så jeg hurtigt kan tage den på, hvis jeg skal noget. Det er jeg fan af!

Den foundation jeg har bestilt hjem, er deres ''Touche Éclat Le Teint Foundation'' i farven #BD25 Warm beige. Det er ingen hemmelighed, at jeg ikke særlig ofte bruger foundation, kun hvis jeg skal ud, til et større event, eller skal have taget close up billeder. Men jeg vil rigtig gerne finde en GO TO foundation, som jeg ved bare fungerer, passer til min hudtone, og som jeg altid kan gå til, hvis jeg skal noget. Det er samme serie som den concealer jeg bestilte hjem, og knuselsker, så mine forventninger var høje til denne foundation! Det jeg ønsker i en foundation er, at den skal føles let på huden, være let dækkende, og så skal den være naturlig at se på. Det kan jeg hånden på hjerte sige, at den her er. Jeg bruger et meget tyndt lag af den, og påfærer den med en beauty blender, for at give det et naturligt look! Den ligger også pænt og fint på huden, og efterlader ingen striber. Den holder min hud fugtet, og giver huden en helt fantastisk glød!

Det sidste produkt fra YSL jeg bestilte hjem, var deres ''Les Sahariennes Bronzing Stone Bronzing Powder''. Jeg elsker bronzers, og derfor vil jeg selvfølgelig gerne prøve en fra Ysl, når jeg var igang med at teste mærket. Det er en forholdsvis lys bronzer, som man stille og roligt kan bygge op, til den ønskede farve. Det synes jeg egentlig er meget rart. Fordi den ikke er særlig mørk, gør det den også nemmere at arbejde med. Udover det, kommer den i en super find indpakning, med en lille børste, som man kan tage med på farten!

Som i kan se på billedet ovenover, har jeg også klikket en hårolie hjem fra Kérastasé. Det er deres ''Kérastasé Elixir Ultime Huile Légére''. Jeg elsker hårolie, og bruger det både morgen og aften, for at holde mit hår lækkert og sundt. Grunden til at jeg bestilte denne olie hjem, var fordi den er meget let i konsistensen, den er på spray, og så kan den bruges både i vådt og tørt hår. Kæmpe plus er, at den dufter himmelsk!

Det aller sidste produkt der er blevet testet, er ''Invigorating Night Transformation Gel'' fra Ole Henriksen. Jeg havde simpethen læst så meget godt om det serum, at jeg bare blev nødt til at prøve det! Den skulle efter sigende kunne udrette mirakler med huden! Det er et Serum jeg bruger hver aften, og jeg føler virkelig, at den ''glatter'' huden ud, og giver den en enorm ensartet hud, som jeg virkelig kan se på min hud. Med pleje produkter, kan man selvfølgelig først se de store resultater efter en længere periode, men jeg synes selv, at det er et lækkert serum, der tilføjer rigtig god pleje til min hud! Den glæder jeg mig til, at bruge endnu mere!

Som jeg tidligere skrev, har jeg to rabatkoder til jer, som i kan bruge, hvad end det skal være til rabat, eller fri fragt.
''MET10'' Giver 10%
''METFRI'' Giver fri fragt

Let the shopping begin!

Lad mig endelig høre, om i selv har prøvet nogle af ovenstående produkter, eller hvilke produkter i selv gerne vil teste!

Kisses M


Synes godt om

Kommentarer

Instagram @mettehogh