NYE 2018

Fashion, Beauty

Hello there

Og rigtig godt nytår til jer alle. Jeg håber i fik hoppet godt og sikkert ind i det nye år, og havde en skøn aften, med nogle dejlige mennesker.

Min nytårsaften var helt fantastisk, og sluttede lidt utraditionel, men på en fantastisk måde, der burde blive til en tradition, haha

Jeg holdte nytår med min gode veninde Ditte, hjemme ved en af hendes veninder. Ditte og jeg var sammen det meste af dagen for at købe de sidste ting, og få gjort os klar. Til sidst have vi så travlt, at v faktisk missede dronningens nytårstale, fordi vores hår ikke var færdigt på det tidspunkt, upsi.. Men vi havde det så sjovt og hyggeligt. Tideligere på dagen havde vi være forbi Jensen Bøfhus for at få pustet helium i vores sølv og lyserøde balloner. Det havde vi en masse sjov med! Vi skulle efterfølgende få alle 30 balloner ind i min lille Fiat 500, og der er i forvejen ikke meget plads, så i kan nok forestille jer hvor klemte vi sad i bilen haha. Men ballonerne blev så fine, og tog sig godt ud, på vores nytårs billeder.

Vi var 6 piger til at fejre aftenen sammen, og vi kendte max 2 piger hver, så det var super sjovt, og lidt anderledes. Vi havde bestilt en masse sushi, som vi nød sammen med en hel del vin og drinks. Vi lavede nogle forskellige lege, for at lære hinanden bedre at kende, og for bare at have det rigtig sjovt. hold op vi vi grinte meget.

Senere på natten tog vi i byen, og det var en kæmpe skuffelse.. Der var slet ikke så meget gang i den, som vi havde regnet med, så ved 02.30 tiden bestemte vi os for, at købe en masse pizza og gå hjem til Ditte igen, for at se en film og hygge os, med dyner på sofaen. Det var den bedste afslutning på aftenen.. Det burde man gøre til en tradition!

Jeg havde selvfølgelig mit polorid kamera med mig, så jeg kunne få taget nogle super fine billeder. Der er bare et eller andet specielt over de billeder, de får en særlig plads hos mig i hvert fald. Ditte og jeg besluttede os for, at vi skulle tage et billede da vi tog afsted, og da vi kom hjem, haha. Vi havde dog ikke regnet med, at efter billedet ville være et selfie med pizza og dyner på sofaen. Jeg elsker de billeder!! De er allerede oppe på hylden med de andre særlige billeder.

Nedenfor har jeg delt en masse billeder fra aftnen.

Hvordan var jeres nytår?

Kisses M

Synes godt om

Kommentarer

Itsmypassions
Itsmypassions,
Ser super hyggeligt ud og du er da så flot i den kjole! 😊 <3
nouw.com/itsmypassions
Mettehogh
Mettehogh,
Tusind tak, det var en super dejlig aften 😊 <3
nouw.com/mettehogh
Julie
,
Hvor er den smukke kjole fra? 😊
Mettehogh
Mettehogh,
Den er fra CCDK 😊
nouw.com/mettehogh
sarahlykke
sarahlykke,
Du er simpelthen så smuk. Og sikke en fin kjole 😍
nouw.com/sarahlykke
Mettehogh
Mettehogh,
Tusind tak, hvor er du sød! <3
nouw.com/mettehogh
Sofie Thomassen
,
Hvor og hvornår har du købt din flotte kjole? Jeg kan ikke finde den på nettet